Pie pirmā panākuma treniņnometnē Turcijā tikuši FK Ventspils futbolisti, kas ar 1:0 pieveica Uzbekistānas komandu Neftchi.

Ventspilniekiem treniņnometnē Turcijā vēl nebija izdevies tikt pie panākumiem, un, lai arī treniņos uzvaras nav galvenais, tomēr zaudēt īsti negribas nevienā mačā, lai cik arī vērtīga ir iegūtā pieredzei. Šoreiz pieredzi klāt nāca arī pozitīvas emocijas. Vienīgie vārti tika gūti jau pirmajā puslaikā, kad FK Ventspils lika lietā vienu no saviem spēcīgākajiem ieročiem – standartus. Pēc Jurija Žigajeva izpildītā stūra sitiena bumba nonāca pie Kaspara Dubras, kurš to pameta uz tālo stabu, kur savu izdevību garām nepalaida Simons Pauļus. Otrajā puslaikā sāncenši ļoti centās kaut ko mainīt, daudz kontrolēja bumbu, bet vārtos to iedabūt ventspilnieki viņiem neļāva.

 

«Prieks, ka vārtus izdevās gūt ar standartsituācijas izspēli, kas liecina, ka šajā elementā progresējam. Taču nepatika, ka nospēlējām divus dažādus puslaikus. Pirmajā dominējām, labi kustinājām bumbu, labi darbojāmies bez bumbas, veidojām momentus un guvām vārtus, bet otrajā apstājāmies. Lai gan nebija nekādu iemeslu nomierināties. Tā vietā, lai, kā mēdz teikt, nospiestu sāncenšus līdz galam, ļāvām viņiem spiest uz mums. Kārtīgi jāizanalizē, kāpēc tā notika, jo atkārtot to vairs nedrīkst,» kā parasti prasīgs ir ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

 

Pēdējas divas pārbaudes spēles Turcijā ventspilnieki aizvadīs 28. februārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: