Pie pirmā panākuma Olimpiskā centra Ventspils atklātajā čempionātā hokejā tikuši Kudīgas hokejisti, kas rezultatīvā cīņā pieveica Kurekss komandu. Savukārt kāds cits mačs var beigties ar tehniskā zaudējuma pieškiršanu.

Kuldīdznieku un Kurekss mača izšķirošie notikumi faktiski risinājās pirmajā periodā. Jau desmitajā sekundē viesi atklāja rezultātu (Kaspars Rudzītis), turklāt Kuldīgas komandai minimāls pārsvars bija arī perioda noslēgumā - 2:1 (Mārcis Freimanis-Ēriks Pavlovskis). Otrās trešdaļas sākumā Renārs Namiķis rezultātu izlīdzināja, bet tās turpinājumā Rudzītis un Reinis Svidenbergs panāca 4:2 viesu labā. Lai gan Kurekss spēlētājiem vēlreiz izdevās izlīdzināt rezultātu (Dzintars Vītols, Gustavs Celms), atbildi parādā nepalika arī kuldīdznieki. Vē divas reizes precīzs bija Rudzītis, bet kocinieki atbildēja tikai ar vienu precīzu Namiķa raidījumu, kas ļāva tikai pietuvoties, nevis glābt spēli - 6:5 Kuldīgas labā.

Ventspils Novada hokeja kluba komanda ar 4:1 pieveica čempionāta līderus dundadzniekus, taču nav izslēgts, ka komandai tiks piešķirts tehniskais zaudējums 0:5. Turnīru organizatori vēl analizēs novadnieku sastāvu un hokejistu tiesības piedalīties mačā un tad pieņems galīgo lēmumu.

Pie svarīgas uzvaras tikuši Rodeo hokejisti, kas tikās ar Brocēnu komandu. Pirmo divu trešdaļu laikā viņi panāca vadību 3:1, bet sāncenšiem izdevās tikt vienu vārtu attālumā un vēl iegūt skaitlisko pārsvaru. Viena vīra pārsvars gan izvērtās pagalam nesekmīgi brocēniešiem, jo tieši viņi ielaida vārtus. Līdz mača beigām komandas vēl apmainījās precīziem metieniem un Rodeo svinēja uzvaru 5:3. Uzvarētājiem divi vārti un divas rezultatīvas piespēles Tomašam Saušam, divu vārtus guva arī Oskars Valters, bet vēl vienus - Edgars Valters. Divas rezultatīvas piespēles Renāram Vaitkusam. Brocēnu komandā pa precīzam metienam Kristapam Baltgalvim, Guntaram Slūtiņam un Sendijam Solovjovam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: