Par novembra vērtīgāko spēlētāju Baltijas Basketbola līgā atzīts BK Ventspils uzbrucējs Jānis Timma.

Timma piedalījies divās no trim BK Ventspils spēlēm novembrī, abās palīdzot izcīnīt uzvaras, turklāt arī izceļoties ar iespaidīgu individuālo statistiku. Vidēji mačā basketbolists guva 17,5 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un pārķēris 3,5 piespēles. Timma realizējis 62% metienu no spēles, tajā skaitā mērķi raidot sešus no 12 tālmetieniem. Sezonā kopumā viņš vidēji mačā gūst 13,4 punktus un izcīna 7,4 atlēkušās bumbas, kas ir labākie rādītāji komandā.

BK Ventspils novembrī izcīnīja trīs uzvaras Baltijas Basketbola līgā, tiesa mēneša pēdējā mačā Pērnavā Timma nepiedalījās. Ventspilnieki savā laukumā ar 68:60 pieveica Nevezis, bet izbraukumā apspēlēja Liepāja/Triobet (75:61) un Parnu (81:51).

Līdz gadumijai BK Ventspils atlicis aizvadīt tikai vienu maču BBL, 13. decembrī savā laukumā uzņemot Kazahstānas Barsy vienību. Pirms šīs spēles Timmam arī tiks pasniegta mēneša vērtīgākā spēlētāja balva.

Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā BK Ventspils uzvarēja BBL čempionātā, divu spēļu summā pieveicot Lietuvas Prienai, bet tieši Jānis Timma tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: