Aizvadītas Ventspils Jaunrades nama (VJN) kausa izcīņas galda hokejā pirmā posma sacensības, kurās piedalījās 16 ripas meistari.

Dalībnieku vidū bija arī viesis no Skrundas – Gints Lasmanis, kas pēdējos gados tradicionāli piedalās VJN rīkotajās sacensībās. Uzreiz jāatzīmē, ka šogad čempionātā ir veikts kāds būtisks jauninājums –izveidota jauna nominācija Rokiji, kurā spēkiem var mēroties iesācēji, kas tikai nesen uzsākuši savas sportiskās gaitas galda hokejā.

 

Uzvaru pirmā posma sacensībās spēcīgajā Open nominācijā izcīnīja Gints Lasmanis, kas finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4:0 (3:0; 3:2; 5:2; 2:1) pārliecinoši pieveica VJN komandas vadītāju Aleksandru Žernovoju, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Rūdolfs Kamzols, kas mazajā finālā ar 3:1 (0:5; 5:0; 6:3; 6:5) pieveica Gunti Ernšteinu.

 

Savukārt dāmu konkurencē labākā bija Elēna Rācenāja, bet otro vietu ieguva Laima Kamzola. Junioriem uzvaras laurus plūca jau minētais Gints Lasmanis, otrajā vietā atstājot Jāni Zālīti, bet trešajācAlenu Kalniņu. Veterāniem labākais bija Aleksandrs Žernovojs, sudrabs tika Guntim Ernšteinam, bet bronza –Georgijam Semjonovam. Savukārt pirmajā rokiju pārbaudē uzvaru guva Kristers Jostiņš, otrais palika Edgars Ernšteins, bet trešais – Pāvels Davidovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: