Pirmo panākumu jaunajā Latvijas telpu futbola sezonā izcīnījuši Hondas spēlētāji, kas savā laukumā dramatiskā cīņā ar 3:2 pieveica Monarha komandu.

Ventspilniekiem jaunā sezona nav sākusies vienkārši, jo jau tā ne pārāk patīkamo situāciju ar sastāvu vēl sarežģītāku padarījušas traumas. Tāpēc arī uz mājas spēlēm pilnu sastāvu savākt neizdodas, taču tas nenozīmē, ka komanda laukumā dodas tikai ķeksīša pēc. To, ka Honda cīnās jebkādā sastāvā un situācijā, pierāda sezonas pirmās spēles – dramatisks zaudējums un tik pat dramatiska uzvara.

Pirms pirmās mājas spēles novēlēt veiksmi un izturību komandai bija ieradusies pilsētas sporta vadībā, un abas šīs lietas tiešām noderēja. Rezultātu 7. minūtē atklāja viesi, bet galvenie notikumi risinājās pašā mača izskaņā. Vispirms ar minūtes atstarpi Aleksejs Soleičuks un Ivans Jelica vadībā izvirzīja ventspilniekus, taču minūti līdz mača beigām monarhi panāca 2:2. Tomēr spēle vēl nebija galā, un Hondai izdevās izraut uzvaru – precīzs sitiens atkal padevās Soleičukam!

Pēc divām kārtām Honda ir viena no sešām komandām, kuras rēķinā ir 3 punkti, abas uzvaras ir RABA rēķinā (otrajā kārtā ar 6:2 sasita Nikaru), bet bez panākumiem pagaidām ir Monarhs. Ventspilniekiem tagad priekšā divi izbraukumi – 2.novembrī pret New project, bet 9. novembrī pret RTU. Honda novembrī mājās aizvadīs divas spēles, 16. novembrī uzņemot LSPA komandu, bet 30. novembrī čempionvienību Nikars. Spēļu sākums plkst. 14.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: