Ceturtdien Ventspils novada skolu sporta skolotāji Tārgales pamatskolā piedalīsies mini handbola seminārā un paraugdemonstrējumos.

Semināru vadīs Dmitrijs Bražņikovs, kam ir EHF Master Coach licence, – ilggadējs Latvijas vīriešu izlases spēlētājs, Latvijas vīriešu nacionālās vīriešu izlases treneris, kurš lielāko profesionāla handbola spēlētāja karjeras daļu pavadījis ārzemēs.
       
Dmitrijs Bražņikovs informēs par mini handbola noteikumiem, metodiku, iesaistot paraugdemonstrējumos un paraugspēlē Tārgales pamatskolas audzēkņus. Arī pedagogiem būs iespēja izmēģināt mini handbola spēli. Semināra noslēgumā (pasākums sāksies plkst. 13.30, beigsies plkst. 17) pedagogi saņems zināšanas apliecinošanas apliecības.
      
Mini handbols paredzēts jauniešiem un, salīdzinot ar klasisko handbolu, tiek spēlēts uz mazāka laukuma pa pieciem spēlētājiem katrā komandā. Noteikumi ir īpaši pielāgoti bērniem. Spēlējot mini handbolu, bērni uzlabo motoriku un koordināciju, kā arī sociālās prasmes, kas ir tikpat svarīgi kā jēdzienu "komandas gars" un "fair-play" attīstīšana.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: