FK "Ventspils" futbolisti kārtējā Virslīgas mača savā laukumā nespēja uzlauzt Daugavpils Daugavas aizsardzību un cīnījās neizšķirti 0:0.

Apskati foto!

Mača pirmajās minūtēs vairāk ar bumbu bija viesi, galvenokārt pateicoties tam, ka mazāk kļūdījās piespēlēs. Līdz ar Maksima Uvarenko sargātajiem vārtiem tikt tomēr bija grūti – vienīgais moments bija Gongadzem, kurš no sarežģītas situācijas nespēja raidīt bumbu garām mājinieku vārtsargam.

Uzreiz pēc tam ar sitienu gar Aleksandra Vlasova sargātajiem vārtiem atbildēja Turkovs, un ventspilnieki pamazām pārņēma iniciatīvu. Tagad jau mājinieki vairāk kontrolēja bumbu un meklēja variantus, kā iesist vārtus, tomēr daugavpilieši cieši spēlēja aizsardzībā, neatstājot daudz iespēju. Retu reizi viesi spēja aizmukt pretuzbrukumos, pārsvarā aktīviem esot Gongadzem, Kovaļovam un Babatundem.

24.minūtē Uvarenko pēc viena no retajiem prettriecieniem neveiksmīgi nospēlēja pie stūra karodziņa, tomēr Babatundem nebija palīgu, kuriem varētu piespēlēt. Pēc mirkļa arī Radēvičs spēcīgi uzsita pa vārtiem, tomēr ventspilnieku vārtsargs bija vietā. Pašā puslaika izskaņā mājinieki prata izlauzties cauri daugavpiliešu ciešajai aizsardzībai, tomēr tad spēlē veiksmīgi iesaistījās Vlasovs, rezultātam paliekot neatklātam.

Otro puslaiku mājinieki sāka vēl aktīvāk, jau pirmajās 10 minūtēs noorganizējot divus labus uzbrukumus. 53.minūtē Jančuks pēc stūra sitiena sita pāri Vlasova sargātajiem vārtiem, bet jau pēc minūtes daugavpiliešu soda laukumā radās manāms apjukums un tikai vārtsarga pašaizliedzīgā spēle ļāva vārtus nosargāt neskartu.

Arī turpinājumā mājinieki centās dažādos veidos pārspēt Daugavpils komandas vārtsargu, tomēr ne tālāki sitieni, ne uzbrukumi no tuvākas distances nespēja mainīt mača rezultātu. 78.-80.minūtē divus bīstamus pretuzbrukumus sarīkoja viesi, tomēr ne uz maiņu nākušā Dragosa Militaru, ne Kovaļova centieni nespēja panākt Uvarenko kapitulāciju.

Maiņas pastiprināja arī "Ventspils" spēli – aktīvs bija pēc ilgāka laika atgriezies Federiko Martiness, bet 86.minūtē labu sitienu nedaudz pāri vārtiem izdarīja Visvaldis Ignatāns. Tomēr vistuvāk vārtu guvumam mājinieku bija jau kompensācijas laikā, kad patālu no sava soda laukuma noteikumus pārkāpa dagavpilietis Dmitrijs Halvitovs, bet pēc centrējuma bumba atsitās pret Vlasova sargāto vārtu stabu.

Sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: