Kārtējo pārbaudes maču, gatavojoties jaunajai sezonai, šodien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā uzņems Ukrainas spēcīgākās līgas klubu "BC Odessa". Mača sākums pulksten 19.

Ukrainas klubs 4. septembrī ieradās Latvijā, lai aizvadītu šeit treniņnometni un arī vairākas pārbaudes spēles, vienojoties par spēli arī ar ventspilniekiem. BK "Ventspils" arī pirms pagājušas sezonas spēlēja ar BC "Odessa", tomēr pazīstamas sejas šajā komandā mūsu līdzjutējiem būs ne tikai tāpēc. Jau ilgāku laiku Odesā spēlēs amerikāņu aizsargs Džastins Lavs, kurš savulaika trīs sezonas aizvadījis tieši BK "Ventspils" rindās. Savukārt šajā vasarā klubam pievienojās arī Latvijas uzbrucējs Jurijs Aleksejevs.

No 20. – 22. septembrim Liepājā norisināsies starptautisks turnīrs, kurā uzaicināti piedalīties ir arī BK "Ventspils” komanda (ielozēta grupā ar BC "Dnipro", Ukraina un "Pieno Žvaigždes", Lietuva) . Savukārt Baltijas Basketbola līgas kausa zicīņa šogad notiks Lietuvas pilsētā Kedaiņos 28. un 29. septembrī. Tajā bez ventspilniekiem spēlēs arī mājinieki "Nevezis" un "Prienai", kā arī igauņu "Tartu Rock" basketbolisti, ar kuriem mūsējie tiksies pusfinālā.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: