Nosaukts augusta labākais futbolists un treneris Latvijas futbola virslīgā. Otro reizi pēc kārtas atzīmēts FK Ventspils treneris Jurģis Pučinsks.

Pučinsks šādu atzinību izpelnās jau otro mēnesi pēc kārtas un trešo šajā sezonā. Augustā ventspilnieki savā laukumā uzveica Ilūkstes NSS (4:1), kam sekoja panākums 2:0 viesos pret FS METTA/Latvijas Universitāte, uzvara savā laukumā ar 2:1 pār principiālo pretinieku FK Daugava (Rīga) un kaujinieciskais 2:0 pret jelgavniekiem. Pateicoties šiem panākumiem FK Ventspils turpina sīvi sekot Skonto vienībai, līdz ar to parūpējoties par milzu intrigu tabulas augšgalā, kas, paredzami, saglabāsies līdz pat sezonas izskaņai.

Abas līdervienības sagaida vēl pēdējā šīs sezonas savstarpējā spēle Rīgā, līdz ar to, iespējams, 2013. gada čempions noskaidrosies tieši šajā mačā. Lai nu kā, ceļā uz mērķi FK Ventspils augustā neazudēja nevienu punktu, par ko ar mēneša labākā trenera balvu tiek sumināts komandas vadonis Pučinskis.

Starp trim pretendentiem uz mēneša labākā futbolista titulu bija skontieši Ruslans Mingazovs un Artūrs Karašausks, kā arī FK Ventspils uzbrucējs Vadims Jančuks. Žurnālistu balsojumā pārliecinoši par labāko tika atzīts Mingazovs (33 punkti), bet par viņa sekotājiem balsis tika atdotas visai līdzīgi - komandas biedrs Karašausks saņēma 24punktus, pavisam nedaudz atpalika Jančuks (21).

Žurnālistu balsojums mēneša labākā futbolista noteikšanai (augusts 2013)

  Mingazovs Jančuks Karašausks
Edmunds Novickis, Sportacentrs.com 3 2 1
Ivars Āboliņš, Playboy 2 1 3
Vladimirs Ivanovs, Telegraf 3 2 1
Ilvars Koscinkevičs, Sporta Avīze 2 1 3
Anatolijs Kreipāns, Sporta Avīze 2 1 3
Nauris Mackevičs, Sportacentrs.com 3 2 1
Agris Suveizda, Sportacentrs.com 3 1 2
Valērijs Karpuškins, Čas 3 2 1
Uldis Glušaks, Privātā Dzīve 2 1 3
Jānis Lazdāns, Latvijas radio 3 2 1
Gatis Kreceris, TVNET 1 3 2
Latvijas futbola Virslīga 3 1 2
Latvijas Futbola federācija 3 2 1
KOPĀ 33 21 24
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: