Divos turnīros piedalījušies jaunie Ventspils jaunie futbolisti, tiekot pie vienas otrās un vienas ceturtās vietas.

Ukrainas pilsētā Odesā notika starptautisks bērnu futbola turnīrs, kurā piedalījās Ventspils Olimpiskās cerības jaunie futbolisti U-12 un U-13 vecuma grupās. Turnīrā piedalījās arī komandas no Baltkrievijas (FK Bats Minska), Krievijas (DJSŠ-6 Belgoroda, FK Strela Voroņeža), FK SKA Rostova pie Donas), Ukrainas (SDJŠOR Čerkasi) un divas mājinieku komandas Chornomorets (Odesa) un FK Chronomorets.

 

Komandas vispirms tika sadalītas divās apakšgrupās, un šo posmu mūsējie aizvadīja nevainojami, kļūstot par uzvarētājiem A apakšgrupā. Pusfinālā Ventspils Olimpiskās cerības futbolisti tikās ar FK Strela un bija pārāki ar rezultātu 1:0, tādējādi iekļūstot turnīra finālā, kur pretī stājās mājinieki FK Chornomorets. Saspringtā cīņā mūsu komanda piekāpās ar 0:1 un izcīnīja sudraba godalgas, bet trešo vietu turnīrā ieņēma FK Strela. Jāpiebilst, ka par turnīra labāko pussargu tika atzīts ventspilnieks Krists Villers.

 

Komandas sastāvā turnīrā piedalījās arī Aleks Leonovs, Artjoms Trusovs, Kristers Silverstrovs, Anrijs Sivoha-Lagzdiņš, Ignatijs Koļesņiks, Viktors Grigorjevs, Eduards Zecmanis, Kirils Jurčenko, Vasīlijs Mordatenko, Deniss Vrubļevskis, Deniss Rostovs, Kristaps Levics, Arturs Ļotčikovs, Ņikita Karpuks, Mārtiņš Ēriks Veckāgans, Staņislavs Losevs, Konstantins Garbars, Tomass Žiborkins, Raiens Tālbergs un Kristaps Neilands. Komandas treneris Igors Kičigins.

 

Tajā pašā laikā U-9 komandas spēlētāji piedalījās Latvijas kausa izcīņā futbolā 6x6, kas risinājās Gulbenē. 16 komandu konkurencē mūsējie prata iekļūt labāko četriniekā, taču pavisam maz pietrūku, lai tiktu arī pie godalgām. Izšķirošajā posmā Ventspils puikām, Skonto un Tukums 2000/TSS komandām bija pa trim punktiem, taču konkurentiem izrādījās labāka gūto un zaudēto vārtu attiecībā. Līdz ar to ventspilniekiem bija jāsamierinās ar ceturto vietu. Par kausa ieguvējiem kļuva Liepājas metalurga jaunā maiņa.

 

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: