Trešajās Trīsbumbu spēlēs kļuvušas zināmas komadas, kuras cīnīsies par godalgām pludmales volejbola turnīrā, kā arī tas, ka visās sacensībās jau priekšlaikus pirmo vietu nodrošinājuši Talsu Krauzera spēlētāji.

Krauzers, Trīsbumbu spēļu debitanti, uzvarēja gan futbola, gan ielu basketbola turnīrā, tāpēc, lai jau pirms pludmales volejbola finālturnīra nodrošinātu pirmo vietu, viņiem pietika ar iekļūšanu labāko sešniekā. Citiem vārdiem sakot - jābūt ne zemāk par otro vietu savā grupā. Krauzers intrigu garumā nevilka, uzvarot visās piecās spēlēs, triumfējot A grupā un līdz ar to arī visā turnīrā. Otrajā vietā grupā Black Streat Boys, kas arī setdien cīnīsies par godalgām pludmales volejbolā un varbūt arī visās Trīsbumbu spēlēs.

B grupā komandas labāko divnieka noskaidrošanu ievilka līdz pēdējiem trim mačiem, kuros veiksmīgāki bija ZS Krasti/Tārgales un Maskavas volejbolisti, pēdējā brīdī no volejbola medaļu kandidātu skaita izstumjot Brīvostas pārvaldes spēlētājus. C grupā pārliecinoši startēja Blāzmas komanda, nezaudējot nevienu maču, bet otrās vietas liktenis izšķīrās Bucher Shoerling un Kurekss I spēlē. Komandas sarūpēja garāko un spraigāko maču turnīrā, kurā uzvaru svinēja rūpnieki - 2:1 - , tā arī nodrošinot vietu finālsešniekā.

Izšķirošie mači pludmales volejbola turnīrā, kas arī izšķirs komandu izkārtojumu kopvērtējumā, risināsies 10. augustā pludmales laukumos pie Sun Cake bāra. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: