Latvijas Vieglatlētikas savienība nosaukusi sportistus, kuri pārstāvēs Latviju šāgada pasaules čempionātā, kas no 10. līdz 18. augustam norisināsies Maskavā.

Tajā startēs desmit atlētu, no tiem trīs mūsu puses pārtāvji – Lauma Grīva (tāllēkšanā), Madara Palameika (šķēpmešanā) un Arnis Rumbenieks (soļošanā). Šķēpmetēja Sinta Ozoliņa-Kovala, kura šosezon sasniegusi jaunu personisko rekordu (64,38 m), kas reizē ir arī sestais labākais rādītājs šogad pasaulē, gūtās traumas dēļ pasaules čempionātā diemžēl nestartēs.

Komandā iekļauti arī Laura Ikauniece (septiņcīņā), Līna Mūze, Vadims Vasiļevskis (abi šķēpmešanā), Igors Sokolovs (vesera mešanā), Mareks Ārents (kārtslēkšanā), Agnese Pastare un Anita Kažemāka (abas soļošanā). Pasaules čempionāta normatīvus bija izpildījuši vēl deviņi atlēti – Jeļena Prokopčuka, Dace Lina, Ilona Marhele, (abas maratonā), Igors Kazakevičs (50 km soļošanā), Zigismunds Sirmais, Rolands Štrobinders un Sinta Ozoliņa-Kovala (visi šķēpmešanā) –, bet viņi dažādu apstākļu dēļ šoreiz tajā nepiedalīsies.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: