Vakar Olimpiskā centra „”Ventspils”” stadionā notika Ventspils pilsētas atklātais čempionāts un Latvijas kausa izcīņas III posma sacensības vieglatlētikā.

Sacensībās startēja sportisti no Valmieras, Talsu novada, Liepājas, Rīgas, Jelgavas, Saldus, Madonas, Dobeles, Jūrmalas, Ventspils novada un Ventspils.

14/15 gadu vecuma grupā Latvijas Vieglatlētikas savienības kausa izcīņā meitenēm šķēpa mešanā 1. vietu izcīnīja Annija Pūlmane, kura uzlaboja savu sezonas rezultātu vairāk par diviem metriem un sasniedza 37,28m (trenere B. Romanovska). Otrajā vietā arī sporta skolas „Spars” vieglatlēte Anastasija Žuravļova ar rezultātu 36,49m (trenere M. Alaine).

 

Zēnu konkurencē lodi vistālāk aizgrūda Fēlikss Rūmnieks - 11,20m (treneris A.Kronbergs).

 

Vīrieši un sievietes paralēli Latvijas vieglatlētikas savienības kausa disciplīnām piedalījās cīņā par Ventspils pilsētas čempionāta medaļām.

 

Vīriešu konkurencē tāllēkšanā zelta medaļu izcīnīja Dmitrijs Tisjackis ar rezultātu 6,71m (treneris S. Paipals-Šulcs). Bronzas medaļa tika Edgaram Dzērvem ar 6,49m tālu lēcienu (treneris J. Petrovičs).

 

Šķēpa mešanā vīriešiem un sievietēm dominēja ventspilnieki - zelts Ansim Brūnam ar sniegumu - 72,94m un Sanitai Lasmanei - 42,65m (trenere B.Romanovska), sudrabs Ērikam Ragam ar rezultātu 72,05 m un Lindai Godļevskai- 40,17m (trenere M. Alaine).

 

Augstlēkšanā uz goda pjedestāla tikai ventspilnieki - zelta medaļa Normundam Pūpolam un sudraba medaļa Ingum Zariņam (treneris A. Dogadovs) - abiem rezultāts 1,90m, bronzas medaļa Sendijam Ziemelim– 1,85 m.

 

Tāllēkšanā sudraba medaļa izcīnīja Dace Dreimane ar rezultātu 5,61m.

 

Lodes grūšanā čempionāta sudrabs Elīzai Šubrovskai ar rezultātu 10,68 m (trenere M. Alaine).

 

Kārtslēcējiem vīriešiem 1. vietā Ingus Zariņš ar rezultātu 3,80 m, 2. vietā Ingars Vitka ar rezultātu 3,70 m (tr. A. Dogadovs).

 

200 m skrējienā vīriešiem sudraba medaļu izcīnīja Edgars Čeporjus ar rezultātu 23,12 sek.

 

3. augustā Rīgā notiks noslēdzošais Latvijas vieglatlētikas savienības kausa IV posms, pēc kura tiks noteikti sacensību kopvērtējuma uzvarētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: