Latvijas čempionātā telpu futbolā cīņā par bronzas medaļām pie pirmās uzvaras, turklāt viesos tikuši Hondas futbolisti. Mazais fināls sestdien turpināsies Ventspilī.

Hondai cīņā par trešo vietu pretī stājās Monarha futbolisti. Interesanti, ka regulāro sezonu augstākā vietā noslēdza ventspilnieki, tomēr bronzas fināls sākās Rīgā, kur arī notiks sērijās pēdējā spēle – tā esot noteikuši izloze. Cīņa par trešo vietu rit līdz trim uzvarā, un ar uzvaru to sāka Honda, kas sezonas noslēgumu aizvada pagalam nelielā skaitā.

 

Uz Rīgu ventspilnieki bija devušies astoņu vīru sastāvā, kamēr Monarhi spēlei pieteica 13 futbolistus. Taču kvantitāte kvalitātē šoreiz nepārauga. Jau pirmajā minūtē Dmitrijs Kuzmins atklāja rezultātu, bet astoņas minūtes vēlāk mājinieki panāca izlīdzinājumu. 13. minūtē vēlreiz priekšā tika Honda – šoreiz precīzs sitiens padevās pieredzējušajam Maksimam Kolokoļenkinam.

 

Otrais puslaikā ilgu laiku vārti netika gūti, kas, protams, vairāk bija pa prātam Hondai. Mājinieki enerģiski un lieliem spēkiem centās atspēlēties, taču galu galā saņēma bumbu trešo reizi savos vārtos – minūti līdz mača beigām vēlreiz precīzs bija Kuzmins. Pēdējā minūtē Monarhs vienus vārtus atguva, taču izraut neizšķirtu un pagarinājumu nespēja.

 

Līdz ar to sērijā ar 1:0 vadībā izvirzījušies ventspilnieki, kuri monarhus sestdien uzņems savā laukumā. Spēle notiks sporta hallē Pārventa un sāksies pulksten 15. Sērijas trešais mačs 20. aprīlī notiks Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: