Pašvaldības īstenotās programmas “Ventspils- mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros piektdien, 21.aprīlī, plkst. 17.00 Galvenā bibliotēka aicina apmeklēt psiholoģijas zinātņu doktores Diānas Zandes bezmaksas lekciju “Kāpēc bērns neklausa un ko ar to darīt”.

Lekcijā tuvāk tiks skatītas sekojošas tēmas:

  • Kā bērna attīstības vecuma posms nosaka to, kā viņš uzvedas?

  • Kā bērna iedzimtie aspekti jeb temperaments ietekmē bērna un vecāku mijiedarbību?

  • Vai ar mazuli iespējams sarunāt un ko darīt, ja tas neizdodas?

3.martā vairāk kā 100 apmeklētāju Galvenajā bibliotēkā pulcēja Diānas Zandes lekcija “Kāpēc rodas strīdi ar bērnu un partneri un kā tos risināt veselīgi?”. Pēc pasākuma lektore izteica cerību: “ ka klausītājiem arī katram kaut kas “aizķērās” un derēja.”

Ņemot vērā jauno vecāku interesi vēlreiz tikties ar populāro psiholoģi, un, pateicoties pašvaldības finansiālam atbalstām, 21.aprīlī plkst. 17.00 Galvenā bibliotēka aicina visus interesentus apmeklēt lekciju “Kāpēc bērns neklausa un ko ar to darīt”.

Nākošais pasākums pašvaldības īstenotās programmas “Ventspils- mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros- ģimenes ārstes, homeopātes, Latvijas Ārstu biedrības viceprezidentes Dr. Ilzes Aizsilnieces lekcija “Kā palīdzēt mazulim, ja viņš saslimis?” notiks Galvenajā bibliotēkā 19.maijā plkst. 16.00.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Edgars Freibergs 21.04.2017, 08:12:29

    Ko vina var tur psihalogot ,nu ir jau gan pieredze ka pasai gajis

  • 0
    Es 21.04.2017, 11:37:49

    Varbūt uznest viņu kalnā?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: