Jau sesto gadu Olimpiskais centrs Ventspils ar sadarbības partneru palīdzību sagādājis saviem klientiem iespaidīgu dāvanu maisu, kuru patukšot būs iespēja katram, kas iegādājies abonementu kādas sporta bāzes apmeklējumiem.

Arī šogad, tāpat kā pērn, galvenajā balvā būs brauciens četrām personām uz Nineshamnu Zviedrijā, ko sarūpējis prāmju operators Stena Line. Laimīgajiem balvas ieguvējiem būs iespēja doties ceļojumā uz Nineshamnu ar mašīnu un nakšņot četrvietīgā kajītē ar skatu uz Baltijas jūru.

Taču tas vēl nebūt nebūs viss, jo izlozē tiks noskaidroti vēl 47 dāvanu ieguvēji, turklāt to klāsts ir tiešām plašs. Dāvanu maisā atrodamas dāvanu kartes no Kino Rio, sporta preču veikala Fans, Oranžās velonomas, reklāmas aģentūras Hercoga druka un veselas virknes ēdinātāju: restorāna Tex-Mex, picērijas Zītari, kafejnīcas Ostas 23 un Stenders pica. Druva dāvā trīs kastes saldējuma, bet Ventspils dizaina apģērbu ražotājs The Spirit of Ventspils – savus T kreklus.

Dāvanas sarūpējis arī veikalu tīkls Douglas, bet no basketbola kluba Ventspils trim laimīgajiem tiks sezonas abonementi. Tāpat dāvanu maisā būs atrodami ielūgumi divām personām no Ūdens piedzīvojumu parka, Piedzīvojumu parka un slēpošanas kalna Lemberga hūte.

Pagājušajā gadā dāvanu maisa tukšošanā piedalījās 450 Olimpiskā centra Ventspils abonementu īpašnieki, bet galveno balvu – braucienu četrām personām uz Nineshamnu no Stena Line –, ieguva piecgadīgā peldētāja Gustava Ofkanta ģimene. Interesanti, ka izlozes brīdī pats Gustavs atradās baseinā, peldēšanas nodarbībās.

Lai piedalītos dāvanu izlozē, līdz 27. decembrim jāiegādājas kāds no Olimpiskā centra Ventspils abonementiem uz: Basketbola halles atlētikas zāli, Ledus halles slidotavu, Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zāli, lielo un mazo baseinu, ūdens aerobiku vai peldapmācību, iekštelpu skeitparku.

Laimīgie tiks noteikti trešdien, 28. decembrī, plkst. 18 Ūdens piedzīvojumu parkā. Nepalaid garām lielisku iespēju un seko līdz informācijai ocventspils.lv un twitter.com/OC_Ventspils un facebook.com/ocventspils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: