Aizvadītajos svētkos SIA „Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā” pēc palīdzības vērsušies kopumā 201 cilvēks. Slimnīcas traumpunkts un uzņemšanas nodaļa aizvadītājās četrās svētku brīvdienās strādāja augstas noslogotības apstākļos.

Ceturtdien, 23. jūnijā traumpunktā un uzņemšanas nodaļā apkalpoti 38 cilvēki, kas dubultā pārsniedza pacientu skaitu, kuri ikdienā vēršas pēc palīdzības. Piektdien, 24. jūnijā apkalpoti 26 cilvēki, bet 25. un 26. jūnijā kopā 38 cilvēki. No tiem Traumatoloģijas nodaļā ievietoti 12 pacienti.

Pēc palīdzības pie citiem speciālistiem svētku dienu laikā vērsušies 99 cilvēki. Iespaidīgs ir arī izvilkto ērču skaits, kopā 82 ērces.

Svētku brīvdienās slimnīcā uzņemti arī vairāki smagāk cietuši pacienti. Slimnīcā nogādāts kāds 58 gadus vecs vīrietis, kurš alkohola reibumā mēģinājis izdarīt pašnāvību. Intensīvās terapijas nodaļā stacionēts vienu gadu vecs bērns, kurš apdedzinājies ar kafiju. Pēc stāvokļa stabilizēšanas, mazulis pārvests uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu tālākai ārstēšanai. Stacionēts pacients, kas apdedzinājis kājas Jāņu ugunskurā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: