Noteiktā Ventspils pludmales daļā turpmāk drīkstēs uzturēties ar suņiem - to paredz šodien Ventspils pilsētas domes sēdē apstiprinātie grozījumi pilsētas saistošajos noteikumos.

Pamatojoties uz iedzīvotāju ierosinājumiem par pludmales pielāgošanu tiem iedzīvotājiem, kuri vēlas gar jūras krastu pastaigāties ar suņiem, ir pieņemts lēmums veikt grozījumus 2004. gada 23. augusta saistošajos noteikumos „Ventspils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 2 „Pludmales lietošanas un apsaimniekošanas noteikumi”” saistībā ar suņu atrašanos Ventspils pludmalē.

 

Grozījumi paredz, ka turpmāk suņu saimnieki drīkstēs pludmalē atrasties ar saviem uzticamajiem draugiem vietā, kur tas netraucē citiem pludmales apmeklētājiem - pludmales daļā un kāpu joslas teritorijā no nūdistu pludmales beigām, kas apzīmēta ar robežzīmi, dienvidu virzienā līdz pilsētas administratīvajai robežai. Pastaigājoties ar suni, gan būs strikti jāievēro, lai tiktu nodrošināta suņu ekskrementu savākšana atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

 

Taču arī turpmāk spēkā paliek aizliegums ievest suņus vai atrasties ar suņiem vai citiem mājdzīvniekiem centrālās pilsētas pludmales daļā, kā arī sērfotāju zonā un nūdistu pludmalē un to kāpu joslas teritorijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: