Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēknis Edvards Grieze, sadarbojoties ar Latvijā labi zināmajiem mūziķiem Rassell (Ruslanu Kuksinoviču) un Sabīni Berezinu, laidis klajā jaunu dziesmu “Esi kustībā”. Dziesmai tapis arī videoklips.

“Patiesībā viss šis aicinājums sadarboties nāca kā absolūts pārsteigums,” portālam ventasbalss.lv stāsta Edvards Grieze. Mūziķis un producents Rassell vasaras sākumā uzrakstījis Griezem vēstuli ar aicinājumu sadarboties, un ar to arī viss sācies. “Sākumā bija grūti tam noticēt – tu attopies studijā, ierakstot jaunu dziesmu,” atklāj Grieze. Dziesmas “Esi kustībā” vārdu autori ir Rassell un Edvards Grieze.

 

Sadarbība mūziķiem bijusi ļoti laba. Dziesma ātri tika ierakstīta studijā un vasaras beigās Liepājā, Daugavas stadionā divu dienu laikā uzfilmēts videoklips, kurā piedalījās arī BK “Ventspils” karsējmeitenes.

 

Jau rakstījām, ka Makree (Mārtiņš Makreckis) un Edvards Grieze klausītājiem nodeva savu dziesmu "Clouds", kura izskanēja radiostacijās un tās videoklips demonstrēts Latvijas mūzikas kanālā. Pirmajā izlaišanas nedēļā šī dziesma saņēma lielu atbalstu britu radio stacijās "Ministry Of Sound" un "Capital Xtra".

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: