Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs aicina ventspilniekus izteikt ierosinājumus par jaunas figurālās puķu dobes veidošanu Ventspilī.

„Mums ir ideja, ka varētu pilsētā veidot jaunu figurālo puķu dobi. Šobrīd mums ir „Bobsleja ekipāža”, „Zemūdens pasaule”, „Pīļu ģimene” un „Mārītes”. Vajadzētu vēl kādu ģimeni, jo, piemēram, pīļu ģimene izskatās ļoti simpātiski. Varbūt ventspilnieki varētu pateikt, kādu citu ģimeni un kurā vietā viņi vēlētos redzēt. Tās var būt arī vairākas ģimenes,” sacīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Lūgums ventspilniekiem paust savu viedokli par to: 

- kur pilsētā būtu piemērota vieta šādas kompozīcijas novietošanai (tai būtu jābūt sabiedriski aktīvai, labi pārredzamai no gājēju un transporta plūsmām, pieejamai fotografējoties un ar piemērotu fonu, uz pašvaldībai piederošas zemes).

- kādas figūras varētu izmantot, veidojot šādu kompozīciju – figurālo puķu dobi, ņemot vērā, ka konstrukcija tiek veidota no metāla režģa, pildīta ar augsnes substrātu, kurā tiek stādītas (audzētas) puķes.

Idejas un viedokli iespējams izteikt Ventspils portālā www.ventspils.lv komentāros pie šīs ziņas, sūtot e-pastu uz adresi marketings@ventspils.gov.lv vai zvanot pa „karsto” telefonu 63601119 vai Iedzīvotāju informācijas centru, tālr. 63601270.

Visas saņemtās idejas tiks apkopotas un iesniegtas turpmākai izvērtēšanai Pilsētas attīstības komisijas sēdē. Aicina ventspilniekus būt aktīviem un izteikt savus priekšlikumus pilsētas un pilsētvides labiekārtošanai!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: