Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kanalizācija ieplūst kaimiņu sētā

Mantojot nekustamo īpašumu, var iegūt ne tikai labklājību, bet arī papildu problēmas un galvassāpes. To piedzīvojusi kāda ventspilnieku ģimene, kura mantojusi zemes gabalu Robežu ielā 94. Galvenās galvassāpes Benitai Ganžai šobrīd rada kanalizācijas notekūdeņi, kuri nonāk no kaimiņa zemes gabala viņas dārzā.

Tehnoloģijas palīdz jau bērnudārzā

Ventspils bērnudārzos aktīvi tiek izmantotas interaktīvās tāfeles. Bērniem mācību process kļuvis interesantāks, un tie vieglāk uztver mācīto. Par pirmajiem rezultātiem pārliecināt vēlējās arī Ventspils domes vadība.

 

2.lpp. Viedoklis: „Kauns visiem”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Normālam, sevi cienošam cilvēkam māja ir tīra katru dienu, ne tikai dzimšanas dienās. Par mūsu kopējām mājām – Latviju tā gan nevar teikt. Tajā ir tik daudz piemēslotu vietu un tik daudz nesakārtotības, ka ciemiņus te pagaidām nevajadzētu aicināt, bet, ja kāds piesakās ciemos braukt, tad viesiem vajadzētu laipni atteikt līdz brīdim, kad mājā tiks ieviesta tīrība, harmonija un radīta tāda atmosfēra, kurā atbraucējiem ir ērti, bet pašiem saimniekiem nav kauns durvis vaļā vērt.»

 

3.lpp.

Siltuma lietā liecina darbinieki

Ventspils siltuma lietā turpinās liecinieku pratināšana, šonedēļ liecības sniedza arī vairāki uzņēmuma esošie un bijušie darbinieki.

 

4.lpp.

Valmierā ienāk kurzemnieki

Vidzemē atklāta Kurzemes mākslinieku darbu izstāde, kuru ar interesi steidz aplūkot vietējie mākslas mīļotāji.

5.lpp.Teātra nama Jūras vārti SKATUVE

6.lpp.

Gatavojamies Lielajai talkai

Šo sestdien, 26. aprīlī, cilvēki visā Latvijā vienosies kopīgai idejai – sakopt un no atkritumiem attīrīt upju krastus, pludmales, parkus un citas teritorijas. Arī mūsu pusē pieteiktas vairākas talkošanas vietas.

Tirgū pienu var pārdot bez čeka

Ābolus, zemenes, pienu, ziedus – to visu un ne tikai cilvēks var tirgū pārdot, neizmantojot elektronisko kases aparātu. Pirkuma čeks jāizdod gadījumos, kad reģistrēta saimnieciskā darbība.

 

7.lpp. Ventspilnieki juku laikos. 1943. gads. Staļingradas ēna pār Ventspili

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: