Trešdien, 9. aprīlī, aizvadīta konkursa Ventspils Superpuika 2014 otrā kārta, kurā zēniem Olimpiskā centra Ventspils vingrošanas zālē bija jādemonstrē veiklība, izejot šķēršļu joslu ar vingrošanas elementiem.

Sporta vingrošanas treneris Ēriks Šulcs pastāstīja, ka konkursa otrajā kārtā titula Ventspils Superpuika kandidātiem jāpārvar šķēršļu josla, un šis uzdevums ar laika atskaiti superpuikām bija jāveic divos piegājienos.

 

Ventspils 1. ģimnāzijas 7. klases skolnieks Mārcis Grīntāls ir pilns apņēmības cīnīties par galveno balvu un Ventspils superpuikas troni. Jautāts, vai šis posms varētu būt lielāks pārbaudījums kā iepriekšējā kārtā, kad zēniem bija jāmeistaro putnu būrīši un jānomaina velosipēda kamera, Mārcis uzsvēra, ka, viņaprāt, šī kārta nav grūta. Zēnam šķēršļu trasē izdevās uzrādīt arī ļoti labu sniegumu.

 

Viena no šī pasākuma organizatorēm Ventspils Jaunrades nama direktores vietniece Dagnija Trama Ventas Balsij atklāja, ka konkurss 6.-7. klašu skolēniem paredzēts katru trešdienu četrās kārtās. Konkursā kopumā piedalās 11 zēni no dažādām Ventspils skolām, bet otrajā kārtā startēja 10 superpuikas titula kārotāji, jo viens no dalībniekiem bija saslimis.

 

Lai saglabātu intrigu, pagaidām netiek atklāti rezultāti, un plānots tos paziņot 23. aprīlī konkursa finālā, kas paredzēts Piedzīvojumu parkā. Nākamajā kārtā, kas notiks Jaunrades namā, zēniem būs sagatavoti erudīcijas un kulinārijas uzdevumi un būs jāveic arī pārbaudījumi, kas saistīti ar radioelektroniku.

 

Foto no konkursa otrās kārtas norises dienas var apskatīt ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: