Šonedēļ turpinās mūzikas instrumentu pārvešana no Ventspils Mūzikas skolas uz pagaidu telpām. Šodien uz laiku posmā ap skolu tika slēgta satiksme Kuģinieku un Pils ielā, jo ar ceļamkrānu tiek izcelti pianīni, kas tiek gatavoti pārvešanai uz telpām virs SEB bankas.

Kā portālam Ventas Balss pastāstīja Ventspils Mūzikas skolas pārvaldnieks Arnis Ašmis, līdz šim cilvēki ar sapratni izturējušies pret notiekošajiem pārvākšanās darbiem un satiksmes ierobežojumiem, lai arī darbus nav iespējams iepriekš precīzi izplānot un korekcijas ievieš arī mainīgie laika apstākļi.

Vērienīgākie un pēdējie pārvākšanās darbi plānoti piektdien, kad uz Andreja nama 5. stāva noliktavu tiks pārvesti atlikušie 12 flīģeļi, tostarp arī lielais koncertflīģelis Steinway. Ceturtdien tos paredzēts izjaukt un sagatavot drošai pārvešanai. Uzņēmums SIA Samrode izgatavojis speciālās metāla konstrukcijas drošai instrumentu izcelšanai no skolas telpām. Tā kā ceturtdien darbi ar celtni nav paredzēti, satiksme Mūzikas skolas apvidū tiks organizēta, kā ierasts.

Piektdien gan darbus paredzēts uzsākt jau no paša rīta un tiek prognozēts, ka Pils un Kuģinieku ielas ap skolu būs slēgtas visu dienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: