Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uzzini ceļa stāvokli iepriekš

Jūrkalnē uz šosejas, kas ved no Ventspils uz Liepāju, uzstādīta ceļa meteoroloģiskā stacija. Ventspils novadā tā ir jau trešā, divas atrodas uz autoceļa Rīga–Ventspils.

Izmeklē mīklainus nāves gadījumus

Ventspils policija sākusi izmeklēt divus iespējamus piekaušanas gadījumus, kā rezultātā iestājusies cilvēka nāve.

2.lpp. Viedoklis: «Spēks ir ģimenē», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«To, kas ir stiprs, izjaukt nevar ne Eiropas diktētie noteikumi, ne apkārt staigājošie un modē nākošie kroplie standarti. Dažiem ļaudīm savu personīgo un politisko interešu nolūkos bija radusies iecere iestrādāt Krimināllikumā īpašu normu, kas starp iespējami diskriminētajiem īpaši izceltu homoseksuāļus un ļaudis ar patoloģisku izpratni par dzimumu un ģimeni. Pateicoties valdības nomaiņai, šādus murgus likumā neizdevās iestrādāt.»

3.lpp.

Mūzikas vidusskola varēs pārcelties

«Saplānosim tā, lai nebūtu liela pārrāvuma mācību procesā,» – tā Mūzikas vidusskolas pārcelšanos, kam finansējumu vakar apstiprināja valdībā, paredz skolas direktors Andris Grigalis.

4.lpp. Ģimene. Cenšas nojaukt vērtību robežas

Mainās laiki, un mainās tikumi... Taču ir vērtības, kas ir un būs mūžīgas. Viena no šādām pamatvērtībām ir ģimene, taču šodien arvien vairāk savas tiesības cenšas izbīdīt viendzimuma laulību aizstāvji.

5.lpp. Intervija. Ventspils indieša dzīves filozofija

Kartiks Desai ir indiešu uzņēmējs. Viņš Ventspilī ir nodibinājis savu uzņēmumu SIA Baltovents, kas patlaban atrodas Biznesa inkubatorā. Kamēr nepilnus divus gadus indietis uzturas mūsu pilsētā, uzņēmējs ir paguvis sadraudzēties ar vietējām pīlēm, kaijām un baložiem un izglābis kādas vecākas kundzes dzīvību.

6.lpp. Sports. Silovs iesildās garākām distancēm

Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos pirmo startu aizvadījis ātrslidotājs Haralds Silovs. Viņš gan šoreiz centās nevis aizķert kādu augstāku vietu, bet gan iesildīties divām citām šonedēļ gaidāmajām distancēm.

Vieglatlētiem personiskie rekordi

Rīgas atklātajā čempionātā vieglatlētikā telpās ventspilniekiem bija pa spēkam ne tikai tikt pie medaļām, bet arī sasniegt jaunus personiskos rekordus. Mūspuses vieglatlēti ieguvuši medaļas arī Latvijas čempionātā B grupā.

Dāmas bijušas perfektas pirmajā posmā

Noslēdzies Jaunās sieviešu basketbola līgas pirmais posms, un to ar perfektu rezultātu noslēgušas BK Ventspils spēlētājas, uzvarot visos 13 mačos un finišējot pirmajā vietā.

7.lpp. Brīvbrīdim

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: