Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Eglītes no Dundagas pļavām

Tirgus laukumā jau nopērkamas eglītes. To smarža apliecina, ka Ziemassvētki nemaz vairs nav aiz kalniem.

TV spēlē sacenšas gudrībā ar vienaudžiem

Ventspils 6. vidusskolas skolniece Terēza Raikstiņa guvusi vērtīgu pieredzi, piedaloties jaunajā erudīcijas spēlē Gudrs, vēl gudrāks, ko organizē Latvijas Televīzija.

 

2.lpp. Viedoklis: «Alkatības atklātība», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Uzticība sabiedriskajai komisijai, kurai dots mandāts veikt neatkarīgu Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanu, iznīcināta papīra smalcinātājā. Cilvēki, kuriem kā sabiedrībā atzītiem līderiem daudzkārt dota vaļa mērīt valsts un pašvaldību amatpersonu ētiku, jau pirmajās dienās paši parādījuši apbrīnojamu ētikas un sirdsapziņas trūkumu, pat alkatību.»

 

3.lpp.

Stāsts par likumiem un tikumiem

Pirms aptuveni mēneša kādās mājās Gāliņciemā nomira saimnieks. Palika viņa lolotais draugs – liela auguma suns melnā kažokā. Tā arī suns turpināja tur dzīvot, protams, tikai pagalmā, pārtiekot no kaimiņu un labdaru atnestā ēdiena.

Ventspilnieki vērtē Dziesmu svētkus

Apkopojot Dziesmu un deju svētku dalībnieku aptaujas rezultātus, iespējams secināt, ka lielākoties ventspilnieki ir apmierināti ar vasaras lielāko kultūras piedzīvojumu.

 

4.lpp.

Skolai dāvā sirdi, ansamblim – dvēseli

Natālija Cinkmane jau gandrīz četrdesmit gadus dāvā audzēkņiem to, ko savulaik saņēmusi pati – lielu mīlestību uz mūziku un akordeonu. Šogad Latvijas Lietišķo sieviešu apvienība piešķīrusi Natālijai Cinkmanei Sievietes audzinātājas titulu.

 

5.lpp. Veselības aprūpe. Veselības aprūpe – tiesībsarga prioritāte

Latvijas Republikas tiesībsargs Juris Jansons par savu prioritāti 2014. gadam ir noteicis veselības aprūpes jautājumu risināšanu. Šī mērķa īstenošanai tiesībsargs šogad izveidoja konsultatīvo padomi, kuras sastāvā darbojas arī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Širova.

 

6.lpp. Sports. Mūsu bāzēs trenējas Rīgas vieglatlēti

Olimpiskā centra Ventspils sporta bāzēs jau otro nedēļu, lai sagatavotos jaunajai sacensību sezonai, trenējas Rīgas vieglatlēti.

Rubenis gadu noslēdz ar velna duci

Ar pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensībām kamaniņu sportā, kas norisinājās ASV, Pārksitijas trasē, tika pielikts punkts arī Soču olimpisko spēļu dalībnieku atlasei. Šīm četrgades svarīgākajām sacensībām pārliecinoši kvalificējies arī mūsu Mārtiņš Rubenis, kas gada noslēdzošajos mačos finišēja 13. vietā.

Saasinās cīņa par labāko četrinieku

Ventspils pilsētas 12. atklātajā kērlinga čempionātā noslēgušās regulārā čempionāta pirmā apļa spēles. Pēc tām vadībā ar piecām uzvarām, kā arī vienu neizšķirtu un zaudējumu, kas piedzīvots pēdējā kārtā, atrodas dāmu komanda Pērles – Gunta Millere (skips), Aija Rudzīte, Rita Ozoliņa, Agita Puriņa un Indra Veckāgane.

 

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: