Ziemassvētkus gaidot, Ventspils Jaunrades nams piedāvā plašu programmu bērniem un vecākiem.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, audzēkņi interešu izglītības programmās apguvuši visdažādākās prasmes, kuras nu ir laiks parādīt saviem vecākiem un draugiem. Šajā laikā Ventspils Jaunrades nama kolektīvi koncertēs tepat Jaunrades namā, kā arī piedalīsies pasākumos citur pilsētā. Ziemassvētku dziesmas dziedās gan mazi, gan lieli dziedātāji, būs jautras dejas, instrumentālisti spēlēs Ziemassvētku melodijas, bet vizuālās un lietišķās mākslas pulciņu audzēkņi sarūpējuši darbiņus dažādās tehnikās ne tikai izstādei, bet arī kā dāvaniņas saviem mīļajiem.

 

Pirmdien, 16.decembrī plkst.18.30, pie svētku egles koncertu sniegs tautisko deju kolektīva „Vilnītis” mazie dejotāji, vokālie ansambļi „Ķipari” un „Pipari” , deju aerobika, ģitāristu ansamblis. Trešdien, 18.decembrī plkst.17.30 – audzēkņi kopā ar viesiem priecāsies jaunā flīģeļa atklāšanas pasākumā, kuru ieskandinās pianists Reinis Zariņš. Tajā pašā dienā, plkst.19.00 - mūsdienu deju studijas „Skorpions” audzēkņi koncertā izdejos gada 12 mēnešus.

 

Ceturtdien, 19.decembrī plkst.18.00 visdažādākās dejas dejos gan mazi, gan lieli horeogrāfijas ansambļa „Konfetti” audzēkņi. Piektdien, 20.decembrī plkst.11.00 Ziemassvētku vecīti ciemos gaidīs harmoniskās attīstības klases audzēkņi. Svētdien, 22.decembrī, plkst.13.00 koncertu vecākiem sniegs klavierspēles mācību klases audzēkņi. Kā arī no 13.decembra Ventspils Jaunrades nama salonā būs apskatāma vizuālās un lietišķās mākslas audzēkņu darbu izstāde.

 

Savukārt skolēnu brīvdienās Jaunrades nama planetārijā sāks demonstrēt jaunos kurmīša Platona piedzīvojumus multfilmā „Kas vēl ir tur ārā”. Mazais, zinātkārais kurmītis Platons dodas jaunos piedzīvojumos! Platons kopā ar savu mammu un tēti dzīvo dziļā, tumšā alā, kas pilna noslēpumu un pārsteigumu. Taču vēl pārsteidzošāka un noslēpumaināka Platonam šķiet pasaule ārpus alas – virszemē. Kādu nakti Platons sapnī sarunājas ar Mēnesi, taču pamostoties saprot, ka Mēness tomēr nav dzīvs. Platonam gan liekas, ka Mēness ir aizdomīgs un tas kaut ko slēpj, tāpēc viņš kopā ar saviem labākajiem draugiem Alfu, Betu un Gammu dodas pie profesora Sokrāta, lai izzinātu Mēness glabātos noslēpumus. Profesors draugus izved virszemē un Platonam rodas arvien vairāk jautājumu uz kuriem profesors, par laimi, var sniegt atbildes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: