Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kā ģimnāzisti dūruši salaveci

Ģimnāzijas jubilejas nedēļas ietvaros vakar sporta stundas vadīja skolas absolventi, tai skaitā Uldis Boitmanis, kurš no ģimnāzijas dzīves atminējās arī pikantus stāstiņus, tostarp par modi, kad no žaketes kabatas bija jārēgojas četrkrāsu pildspalvai, kā arī par sadurtu salaveci.

Sievietes, ar kurām varam lepoties

Latvijas Lietišķo sieviešu apvienības Gada prēmiju 2013 šogad dažādās nominācijās saņēma arī ventspilnieces – daktere Ārija Kalniņa, mūzikas skolotāja Natālija Cinkmane un daudzbērnu māmiņa Aļona Čistjakova.

2.lpp. Viedoklis: «Bingo!», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.

«Vēl nesen kāda partija ar reklāmas guru noslīpētiem tekstiem un tabulām ienāca teju katrā Latvijas mājā. Daudzi savās pasta kastītēs saņēma Vienotības krāsaino, košo izdevumu. Šim izdevumam un minētās partijas ministru retorikai mērķis bija likt noticēt, ka beidzot Vienotība ir sākusi domāt ne tikai par starptautiskajiem aizdevējiem, kredītreitingiem un fiskālo disciplīnu, bet arī par cilvēkiem.»

3.lpp.

Nesamērīgi soda Ventspils Radio

Ventspils Radio kritis Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPL) nežēlastībā. Par programmu ierakstu un programmas uzskaites žurnālu neiesniegšanu ventspilniekiem piemērots maksimālais sods – 1000 latu.

Smagā balto pūku nasta

Uzkritis pirmais sniegs, līdz ar viņu radušās arī rūpes par sniega tīrīšanu no piegulošajām teritorijām.

4.lpp. ŪDEKA informē

5.lpp. Intervija. Pasaules lāpītāja tic labajam bērnā

Pirmsskolas metodiķe LIENE ANGERE, ko audzēkņi un kolēģi mīļi dēvē par Lienīti, visu savu darba mūžu veltījusi bērniem un bērnudārzam, tagad viņa no saviem ikdienas pienākumiem veselības dēļ pagājusi nostāk. Nesen Liene nosvinējusi zīmīgu darba un arī dzīves jubileju. Tas ir laiks, kad atskatīties uz paveikto.

6.lpp. Sports. Suharevs un Koha labo kārtējos rekordus

Baku (Azerbaidžāna) norisinājās otrās starptautiskās Baku izcīņas kausa sacensības svarcelšanā. Tajās ļoti veiksmīgi startēja arī abi mūsu jaunie talanti – Ritvars Suharevs un Rebeka Koha –, labojot gan Eiropas, gan Latvijas rekordus.

Rubenis slīd arvien zemāk

Savas pozīcijas Pasaules kausa izcīņā kamaniņu sportā ar katru posmu turpina zaudēt Mārtiņš Rubenis. Pēc pirmajā posmā izcīnītās augstās astotās vietas nākamajos trijos viņš slīdējis arvien zemāk, pēdējā no tiem ieņemot 25. pozīciju.

Basketbolistes neapturamas apvienotajā līgā

Basketbolistes Kristīne Silarāja un Ieva Kūlīte aizvadījušas izcilas spēles Latvijas un Igaunijas apvienotajā sieviešu basketbola čempionātā, palīdzot savām komandām – SK Cēsis un TTT/Rīga – tikt jau pie astotās uzvaras.

7.lpp.

Akcija, kurā virmo prieks dalīties

Svētdien Vecpilsētas tirgus laukumā Ziemassvētku labdarības tirdziņu rīkos Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju atbalsta centrs.

Klubs vēl gaida saimniekus

Arī pēc otrās izsoles kārtas nav izdevies atrast nomniekus teātra namā Jūras vārti esošajai kafejnīcai un mūzikas klubam, tādēļ tiek plānota trešā izsole.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: