Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Negaida, bet cīnās paši

«Vislabākais, ka var atbalstīt foršas ģimenes, nevis tos, kuri visu laiku tikai gaida uz kādu. Šie cilvēki negaida, šie cīnās paši,» par Neilandu ģimeni, kurai ar partijas Latvijai un Ventspilij un sadzīves tehnikas veikala Alete atbalstu vakar tika uzdāvināta gāzes plīts, saka atbalsta centra Cimdiņš vadītāja Ieva Sāmīte.

Vērtē potenciālās mūzikas skolas telpas

Šobrīd notiek aktīvs darbs, lai jau tuvākajā laikā nodrošinātu Ventspils Mūzikas vidusskolas pārcelšanos uz jaunām telpām. Patlaban tiek apskatīti vairāki varianti.

2.lpp. Viedoklis: «Kur saimnieks?», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nelīdzēs ne Dālderis, ne Pabriks, ne arī kāds cits jauns premjers, ja valsts gudrākie prāti šeit un tagad neķersies klāt kardinālām pārmaiņām valsts pārvaldē. Patiesībā es pat nezinu, kādai jābūt cilvēka motivācijai, lai kāds šobrīd gribētu kļūt par premjeru. Kad demisionēja Dombrovskis, man šķita, ka neviens negribēs ieņemt premjera vietu, taču izrādījās, ka ātri vien atradās gribētāji, turklāt ne viens vien.»

3.lpp.

Novadā daudzviet atslēgta elektrība

Augstsprieguma līniju izbūves, ko paredz energoinfrastruktūras projekts Kurzemes loks, kā arī citu remontdarbu dēļ daudzviet novadā šonedēļ nav elektrības.

Jūrmalas parku papildina sudrabegles

Sudrabegles no Lielā laukuma iedēstītas Jūrmalas parkā. Vai pārstādīšana būs veiksmīga, redzēsim nākamā gada pavasarī.

Policija iesaistās vainīgo noskaidrošanā

Daudzus lasītājus šokējusi nežēlīgā bērnu rīcība Līgatnes ielā. Lasītāji ir satraukti par notikuma tālāko risinājumu – vai kaķēna spīdzināšana tiešām paliks nesodīta?

4.lpp. Ziemassvētku gaidīšana.

5.lpp. Ziņas/Reklāma

6.lpp. Sports. BK Ventspils kārtīgs pēriens no igauņiem

Pamatīgu zaudējumu, turklāt vēl savā laukumā, piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas spēlē ar 63:81 (21:18, 16:28, 9:15, 17;20) piekāpās Igaunijas vienībai TU/Rock, tādējādi pieliekot punktu savai astoņu uzvaru sērijai.

Ziemas sacīkstes jaunajiem vieglatlētiem

Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā notika sporta skolas Spars atklātās sacensības vieglatlētikā C vecuma grupā (2001.–2002. dz.g.). Atzīstamu sniegumu tajās rādīja gan mūsu pilsētas, gan novada jaunie talanti.

Bez zaudējumiem turpina tikai Pērles

Sīva spēkošanās turpinās Ventspils pilsētas 12. atklātajā kērlinga čempionātā. Pēc sešu kārtu mačiem vadībā izvirzījusies komanda Pērles, kas pagaidām vienīgā cīnās bez zaudējumiem.

7.lpp. Intervija. Esmu Latvijas modes patriote

ANTRA LĀCBERGA pēdējā laikā ventspilniekus lutina ar dažādiem modes pasākumiem, un, kā pati smejas, atbalsts Latvijas modes māksliniekiem ir viņas patriotisma izpausme. Tuvojoties gada nogales ballīšu sezonai, Antra uz mūsu pilsētu atvedusi modes mākslinieci Keitu. Viņas tērpi, kas tiek pārdoti prestižos Londonas, Milānas, Parīzes un Tokijas modes salonos, sestdien būs pieejami arī Keitas kioskā Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: