17. novembrī, kad lielākā daļa valsts iedzīvotāju gatavojās Valsts svētku svinībām, divi „varoņi” nolēma citiem svētku prieku sabojāt.

Pirms pulksten 5.00 naktī divi, pēc ārējām pazīmēm spriežot, jauni vīrieši, šķērsoja Ventas tiltu un acīmredzami nolēma izklaidēties tikai sev saprotamā veidā – norāva apgaismes instalāciju no viena apgaismes staba, sasita spuldzītes, sabojāja elektrības sadales skapi.

 

Ventspils brīvostas pārvalde strādā, lai bojājumus novērstu. Tiesa, tas nav tik vienkārši, jo, piemēram, gaismu sistēma, kas norauta no apgaismes staba, ir speciāli jāpasūta. Ventspils brīvostas pārvalde šobrīd apzina nodarītos finansiālos zaudējumus, lai vērstos ar prasību policijā.

 

Lai gan šo 17. novembra postījumu autori, protams, nav pieteikušies, anonīmi viņi nav. Notiekošais uz Ventas tilta tiek iemūžināts novērošanas kamerās. Video redzams, ka sākumā duets darbojās pie tilta, bet pēc tam devās tam pāri, atstājot aiz sevis postažu.

Aicinām ventspilniekus būt savas pilsētas saimniekiem, saudzēt mūsu pilsētas rotu un nepieļaut, ka to bojā citi, laikus ziņojot par pārkāpumiem, ko gadījies redzēt. Aicinām Jūs noskatīties video un ziņot policijai, ja Jums ir informācija, kas varētu būt šajā videokameru ierakstā redzamie cilvēki.

 

Vairāk foto šeit!

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: