Mainīgie laika apstākļi vēstī, ka ziema, sniegs un sals vairs nav aiz kalniem, tādēļ p/i „Komunālā pārvalde” atgādina, ka līdz 15. decembrim ir iespēja pieteikties un bez maksas saņemt smilts un sāls maisījumu ietvju kaisīšanai.

Iespēju bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot tie privātmāju īpašnieki, kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt 2 maisus jeb ap 100 kg smilts un sāls maisījuma.

 

Šo pakalpojumu var pieteikt zvanot p/i „Komunālā pārvalde”, pa tālr. 636 24269 darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, vai arī sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi. Maisi tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītā vietā.

 

Cītīgākie iedzīvotāji jau novembra vidū, kad vēl tika veikta nokritušo koku lapu savākšana no iedzīvotāju privātīpašumiem, interesējās par kaisāmā materiāla saņemšanu, un līdz šim ir saņemti jau aptuveni 100 pieteikumu. Bet ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, lielākā atsaucība vērojama, kad uzkrīt pirmās sniega pārslas. Lai izvairītos no "sastrēgumiem", p/i „Komunālā pārvalde” aicina parūpēties un pieteikt kaisāmā materiāla maisu piegādi laikus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: