Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ķirurģija Ventspilī Eiropas līmenī

Ventspils slimnīcas ķirurgi strādā atbilstoši Eiropas labākajai pieredzei. Īpaši aktīvi mūsu ārsti pielieto pacientam draudzīgo laparoskopijas metodi, kas ļauj izvairīties no lieliem griezieniem, kas cilvēkam pēc operācijas ļauj ātrāk atveseļoties un atgriezties ikdienas gaitās.

Apspriež iespējamo totalizatora pārcelšanos

Šodien beidzas publiskā apspriešana, kad iedzīvotāji varēja paust savu viedokli par totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu Kuldīgas ielā 15.

2.lpp. Viedoklis: «Sargā pats sevi, tad...», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Par azartspēlēm Ventas Balss ir rakstījusi un rakstīs, kamēr pastāvēs azartspēļu atkarības izraisītās problēmas. Taču tagad ir īstais brīdis, kad vajadzētu izteikties pašiem ventspilniekiem, ne tikai žurnālistiem un deputātiem, kas par jauna totalizatora atvēršanu Kuldīgas ielā pieņems gala lēmumu pēc tam, kad būs iepazinušies ar ventspilnieku izteiktajiem viedokļiem.»

3.lpp.

Piestātnes izbūve skar Tilta dārzu

Lasītāji interesējas par norobežoto Tilta dārzu – kādi darbi tur tiek veikti?

Teātra biļetes izķer stundas laikā

Plašu komentāru vētru ventasbalss.lv portālā izraisījis tas, ka visas biļetes uz Jaunā Rīgas teātra izrādi Ilgu tramvajs, ko varēs skatīt teātra namā Jūras vārti, tika izpārdotas rekordlielā ātrumā – stundas laikā.

Valsts uzņēmumā marinē dokumentu

Ventspilniece Saiva atskārtusi, ka viņas pilsoņa pase ir pazudusi. Izskaitļojusi, kur pēdējoreiz dokumentu lietojusi, sieviete atklāja, ka valsts uzņēmuma darbinieki trīs mēnešus par atstāto pasi nav likušies ne zinis.

4.lpp. Veselības aprūpe. Slimnīcas pediatri pieņems ambulatori

Ņemot vērā pieprasījumu, Ventspils slimnīcas pediatri mazos pacientus sāks pieņemt arī ambulatori.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Futbola zelta un veiksmes sezona

Pamazām norimušas kaislības saistībā ar Latvijas futbola Virslīgas čempionātu, kurā jau piekto reizi triumfēja mūsu FK Ventspils. Tāpēc tagad ir pienācis laiks salikt pēdējos punktus uz i un atzīmēt aizvadītās sezonas sasniegumus un izcilniekus.

Tenisisti noskaidroja labākos

Tikai oktobra pašās beigās noslēdzās šīs vasaras garā un laika apstākļu lutinātā tenisa sezona. Tās laikā, kā jau katru gadu, tika noskaidroti arī pilsētas labākie tenisisti gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

Novadā spēcīgākie – Puzes volejbolisti

Trešo reizi tika aizvadīts Ventspils novada čempionāts volejbolā jauktajām komandām, kurā šogad trīs vienību konkurencē uzvaras laurus plūca Puzes vienība.

7.lpp. Kultūra. Iespēja nodot ziņu nākamajām paaudzēm

Interese par iespēju ziedot savu grāmatu Nacionālās bibliotēkas Tautas grāmatu plauktam izrādījusies tik liela, ka akcija pagarināta līdz 1. decembrim. Taču ventspilnieki, salīdzinot ar citu Latvijas novadu iedzīvotājiem, ir pasīvāki.

Taps grāmata par Livonijas ordeņa pili

Ventspils Livonijas ordeņa pils ar savu ilgstošo un neviennozīmīgo vēsturi pelnījusi, lai par to būtu sarakstīta grāmata. Vislabāk to var izdarīt pats arhitekts Pēteris Blūms, kurš projektējis visus pils restaurācijas posmus.

Plinti krūmos negrasās mest

Neskatoties uz negatīvām atsauksmēm un pat balvu, kas pasniegta par veltīgiem centieniem dzejā, Jans Ikes turpina radīt jaunus darbus un nedomā apstāties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: