Līdz 19. novembrim tiek organizēta publiskā apspriešana par to, vai būtu nepieciešams atvērt totalizatora vai derībju likmju pieņemšanas vietu Kuldīgas ielā 15.

Lai noskaidrotu, vai azartspēļu organizēšana konkrētajā vietā nerada būtisku valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju interešu aizskārumu un, lai Ventspils pilsētas iedzīvotāji varētu izteikt savu viedokli par atļaujas izsniegšanu totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15, Ventspils pilsētā laika periodā no 2013. gada 30. oktobra līdz 19. novembrim tiek organizēta publiskā apspriešana.

 

Ventspils pilsētas dome 2013. gada 17. oktobrī ir reģistrējusi sabiedrības ar ierobežotu atbildību „OPTIBET” iesniegumu un papildus dokumentus ar lūgumu izsniegt atļauju totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15 ar darba laiku no plkst. 10.00 līdz plkst. 24.00.

 

Pamatojoties uz likumu „Azartspēļu un izložu likums” un Ventspils pilsētas domes Saistošajiem noteikumiem Nr. 9 „Par azartspēļu organizēšanas kārtību Ventspils pilsētā”, Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļa izsludina publisko apspriešanu 3 nedēļu laikā par atļaujas izsniegšanu totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15.

 

Ventspils pilsētas iedzīvotāji līdz 19. novembrim savu attieksmi par atļaujas izsniegšanu totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15 varēs izteikt Ventspils portālā www.ventspils.lv, laikrakstā „Ventas Balss”, portālā www.ventasbalss.lv, Ventspils pilsētas domē 35. kabinetā, Jūras ielā 36 un nosūtīt uz e-pasta adresi: dome@ventspils.lv.

 

Pēc publiskās apspriešanas termiņa beigām Ekonomikas nodaļa apkopos rezultātus un jautājums tiks virzīts izskatīšanai Ventspils pilsētas domes sēdē.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: