13. novembrī plkst. 14.00 Biznesa inkubatorā, Inženieru ielā 101 notiks pasākums “Soli pa solim eskportā”.

Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt citu Baltijas valstu tirgus apgūšanas metodes, kā arī iepazīties ar eksporta veicināšanas padomiem. Iepazīties ar eksporta biznesa modeli, apskatot kā mainās nepieciešamie resursi, salīdzinot ar vietējo tirgu. Dalībnieki piedalīsies praktiskās nodarbībās, iegūs vērtīgu informāciju par eksporta tirgus metodēm un pieredzi, kā arī saņems definētu potenciālo sadarbības partneru profilu.

 

Prezentācijās tiks ietverti vairāki piemēri un konkrēti eksporta gadījumi, kas palīdzēs vieglāk un saprotamāk uztvert ekspertu stāstīto.

 

Savā vērtīgajā pieredzē dalīsies Baltijā vadošā tirgus inteļiģences un eksporta inteliģences uzņēmuma GatewayBaltic biznesa attīstības vadītājs Mārtiņš Tiknuss ar plašu pieredzi uzņēmumu virzīšanā starptautiskā arēnā, īpaši izceļot metālapstrādes, būvniecības un būvmateriālu industrijas. Mārtiņš ir ieguvis maģistra grādu biznesa vadībā (MBA) Rīgas Biznesa skolā. Viņš ir bieži aicināts uzstāties dažādos semināros un prezentācijās, kā arī vadīt diskusijas par eksportu saistītiem jautājumiem Baltijas valstīs. Kā otrs eksperts pasākumā uzstāsies arī uzņēmuma projektu vadītājs Armands Liseks. Ikdienā Armands palīdz Latvijas un ārzemju uzņēmumiem uzsākt sadarbību, veidojot un uzturot labas partnerattiecības starp iesaistītajām pusēm. Armands ir beidzis Stokholmas Ekonomikas augstskolu Rīgā. Viņam ir pieredze jaunu uzņēmumu attīstīšanā un vadībā.

 

Detalizētāka pasākuma PROGRAMMA.

 

Reģistrēšanās pasākumam notiks līdz 12. novembrim, sūtot apstiprinājuma e-pastu uz salvis.roga@chamber.lv. Papildus jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: