Lai gan spēcīgās brāzmas sāk atkāpties, komunālie dienesti joprojām cītīgi strādā, lai sakoptu vētras radītās nekārtības pilsētā.

Gan vairākas pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” brigādes, gan SIA „Monitorings” jau naktī uzsāka nogāzto koku novākšanu no brauktuvēm un ietvēm, bet līdz ar pirmajiem gaismas stariem koki un zari tika sazāģēti un aizvākti. Pašvaldība izsaka pateicību ikvienam, kas palīdzēja tikt galā ar vētras nedarbiem naktī, un dara to arī šobrīd.

 

Komunālā pārvalde kopumā pilsētā konstatējusi ap 70 nolauztu koku, ap 10 nolauztu vai bojātu informatīvo plakātu, kā arī daudzviet ielu malās vēja norautas ceļazīmes. Negantais vējš nav devis mieru arī Ventspils gotiņām, nogāzta tika gotiņa „Venta”, kas atrodas Lielā prospekta un Brīvības ielas rajonā, kā arī gotiņa Loču un Parka ielu rajonā. Šīs gotiņas uz laiku tiks novāktas, lai veiktu to remontdarbus.

 

Pašlaik joprojām notiek gāzto koku un zaru aizvākšana, informatīvo plakātu un ceļazīmju atjaunošana, aicinām gan gājējus, gan autobraucējus būt uzmanīgiem.

 

Iedzīvotājus aicināti ziņot par konstatētām vētras radītām nekārtībām pilsētā zvanot uz numuru 63624269, vai rakstot uz e-pastu –kom.parvalde@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: