Ventspils Digitālajā centrā noslēdzies informatīvais seminārs par interaktīvo ekrānu izmantošanas iespējām. Tajā lektori Vita Vītola un Māris Upenieks pasniedza prezentācijas semināra dalībniekiem, kuri kopumā pārstāvēja astoņas dažādas Ventspils iestādes.

Šogad tas bija jau ceturtais seminārs, kas tika rīkots projekta SEED ietvaros un tāpat kā iepriekšējās reizēs, arī tagad tika izveidoti labi pamati jaunai sadarbībai ar Ventspils iestādēm, kas plāno izmantot ekrānus sabiedrības informēšanai par savām aktivitātēm. Piemēram, tuvākajā laikā uz interaktīvajiem ekrāniem tiks izvietoti iepriecinoši jaunumi no „Ventspils Siltums” puses.

 

Arī no Valsts Ieņēmumu dienesta izskanējušas domas par iedzīvotājiem noderīgas informācijas izvietošanu interaktīvajos ekrānos. Savukārt Valsts valodas centra un Ventspils reģionālā NVO centra pārstāves ne tikai apsvēra idejas par informatīvo materiālu izvietošanu, bet arī minēja labus ieteikumus turpmākai SEED darbības uzlabošanai.

 

Semināra noslēgumā lektore Vita Vītola atgādināja, ka projekta realizācijas beigu termiņš ir 2014. gada 31. jūlijs. Līdz ar to Ventspils iestādes un uzņēmumi vēl arvien tiek laipni aicināti izmantot visas iespējas, ko pašreiz piedāvā SEED projekts, jo pēc projekta realizācijas beigām, publicitātes materiālu izvietošanai ekrānos būs citi nosacījumi. Neskaidrību gadījumā iestādēm un uzņēmumiem vienmēr ir iespējams sazināties ar Ventspils Digitālā centra SEED pārstāvjiem, rakstot uz e-pastu seed@ventspils.lv.

 

SEED ir projekts, kuru līdzfinansē Eiropas Komisija, lai palīdzētu iedzīvotājiem apzināties, kas ir e-pārvalde un kādu labumu tā sniedz. Projekts darbojas jau ilgāk kā gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: