Divās aizvadītajās nedēļas nogalēs, 12. un 13. oktobrī Ventas kreisajā krastā un 19. un 20. oktobrī Ventas labajā krastā (Pārventā), pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi organizēja lielgabarīta atkritumu savākšanas akciju.

Ventas kreisajā krastā tika uzstādīti 8 lielgabarīta atkritumu konteineri ar ietilpību 7m3, kas tika iztukšoti 68 reizes, bet Ventas labajā krastā (Pārventā) tika uzstādīti 9 lielgabarīta atkritumu konteineri ar ietilpību 7m3, kas tika iztukšoti 51 reizi.

Kopā tika savākti 833 m3 lielgabarīta atkritumu. Līdzīgs apjoms lielgabarīta atkritumu tiek savākts ik gadu – gan pavasara, gan rudens akcijās.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” un Ventspils pilsētas dome pateicas iedzīvotājiem par izrādīto atsaucību un cer uz turpmāku sadarbību arī nākamajās akcijās.

Atgādinām, ka jau šonedēļ – 26. oktobrī pilsētā un 27. oktobrī Pārventā – notiks Bīstamo atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotāji bez maksas tuvāk savai dzīvesvietai varēs nodot bīstamos atkritumus (krāsas, medikamentus, indes u.c.).

Sīkāku informāciju par atkritumu apsaimniekošanu Ventspilī iedzīvotāji var saņemt pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” mājas lapā www.vlk.lv, ierodoties personīgi Sanitārās tīrīšanas iecirknī, Pils ielā 12 vai zvanot pa tālr. 63626920.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: