Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā, Basketbola klubu „Ventspils” un „Ventspils Augstskola” šī gada 8. oktobrī organizēs lekciju mārketingā ar specializāciju sporta mārketingā.

Lektora lomā no ASV ieradīsies Bils Satons (Bill Sutton), kurš ir sporta mārketinga profesionālis, lektors un grāmatu autors par sporta mārketingu, sponsoru piesaisti un peļņas palielināšanu sporta organizācijām.

Satons savas profesionālās karjeras laikā ir ieņēmis vadošos amatus mārketinga jomā tādās organizācijās kā NBA, WNBA, NHL, Orlando Magic, Phoenix Suns, MSG Sports un New York Mets. Šobrīd Satons vada savu uzņēmumu (http://billsuttonandassociates.com), kura klientu lokā ir tādi pasaulē pazīstami zīmoli kā NBA, NFL, NHL, AEG, Miami Heat, Armani Jeans, New York Knicks, Golden State Warriors un citi.

Lekcijas norisināsies 8. oktobrī Ventspils Augstskolā (no plkst. 12.30 līdz 16.00, ar pārtraukumu 30 minūtes). Pamatjautājumi lekcijā – organizācijas virzīšanu tirgū, darbu ar sponsoriem, ieņēmumu palielināšanu, par darbu ar līdzjutējiem. Lekcija ir bez maksas.

Lekciju noklausīties aicināti visi mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālisti, īpaši aicināti tie, kuriem pamatnodarbošanās vai hobijs ir sporta dzīves organizēšana, kā arī studenti, skolnieki un citi interesenti. Lekcijā tulkošanu nodrošinās „Ventspils augstskolas” studenti.

Lai reģistrētos lekcijai, jāpiesakās rakstot savu vārdu, uzvārdu un pārstāvēto organizāciju uz e-pasta adresi info@bkventspils.lv līdz 4. oktobrim plkst. 17.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: