Lai informētu ventspilniekus par pilsētā pieejamo sociālo palīdzību un sociālajiem pakalpojumiem, Ventspils pilsētas domes Sociālais dienests organizē Atvērto durvju dienas.

Pilsētas kreisā krasta iedzīvotāji Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 tiks gaidīti piektdien, 23. augustā, no plkst. 14.00 līdz 16.00. Savukārt Pārventas iedzīvotāji ir aicināti apmeklēt Sociālā dienesta filiāli Talsu ielā 39 nākamajā piektdienā, 30. augustā, no plkst. 14.00 līdz 16.00.

 

Atvērto durvju dienās ventspilniekiem būs iespējams personīgi tikties ar sociālajiem darbiniekiem un Sociālā dienesta vadību, iepazīties ar Sociālā dienesta darbu, uzdot jautājumus un saņemt atbildes. Iedzīvotāji pie sociālā darba speciālistiem varēs uzzināt informāciju par sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu veidiem, kas pašlaik pieejami Ventspils pilsētā, un to saņemšanas kārtību.

 

Sociālais dienests aicina ventspilniekus aktīvi izmantot iespēju, ka sociālie darbinieki un iestādes vadība būs personīgi pieejami un gatavi sniegt atbildes uz interesentu uzdotajiem jautājumiem.

 

Tuvāku informāciju iespējams iegūt, zvanot pa Sociālā dienesta tālruņiem 63601200 vai 63601201.

 

Sociālais dienests nodarbojas ar sociālās palīdzības sniegšanu un sociālo pakalpojumu organizēšanu un sniegšanu Ventspils pilsētas iedzīvotājiem. Pašlaik ventspilniekiem pieejami 34 dažādi pašvaldības pabalsti un 11 sociālo pakalpojumu veidi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: