Digitālais centrs aicina pieteikties jaunus dalībniekus senioru datorapmācībām projekta „Pieslēdzies, Latvija!” ietvaros.

Teorētiskās un praktiskās iemaņas darbā ar datoru šovasar jau apguvuši 90 seniori - iedzīvotāji vecumā pāri piecdesmit gadiem. Mācības notiek trīs līmeņos gan latviešu, gan krievu valodā. Katrs dalībnieks var izvēlēties sev piemērotāko līmeni - iesācēju, lietpratēju vai ekspertu līmeni. Kursa noslēgumā tiek izsniegts sertifikāts kā apliecinājums iegūtajām zināšanām.

 

Lattelecom projekts „Pieslēdzies, Latvija!” ir sociālās iniciatīvas projekts, kas īsteno dažādus pasākumus, lai sniegtu nepieciešamās digitālās prasmes cilvēkiem vecumā pēc 50 gadiem. Ņemot vērā senioru atsaucību un labās atsauksmes par iespēju apgūt zināšanas moderno tehnoloģiju lietošanā, Ventspils Digitālajā centrā tiek veidotas jaunas apmācību grupas, kuras mācības uzsāks septembrī.

 

Pieteikties uz bezmaksas datora lietošanas apmācībām var zvanot pa tālruni 63607607 vai arī piesakoties klātienē Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3. Piesakoties jānorāda iepriekšējā sagatavotība datora lietošanā – ir vai nav priekšzināšanas. Vietu skaits grupās ir ierobežots.

 

Vairāk informācijas par projektu mājas lapā: www.piesledzieslatvija.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: