Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi

1.lpp.

Graudaugi padevušies samērā labi

Siltās dienas ir kā radītas graudu audzētājiem, kas intensīvi darbina kombainus un steidz novākt šīs vasaras graudu birumu.

Veic arheoloģiskos glābšanas izrakumus

Iepriekšējā nedēļā tika pārtraukti ūdensvada remontdarbi Pils ielā 21 un 23, jo strādnieki uzgāja senās pilsētas liecības. Tā rezultātā muzeja darbinieki uzsākuši arheoloģiskos glābšanas izrakumus, lai noskaidrotu, kas reiz atradies vietā, kur jau kādu laiku neviens nemājo.

2.lpp. Viedoklis: „Pēcgarša”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

«Dod, Dievs, katrai Latvijas pilsētai un pilsētniekiem tādas problēmas kā ventspilniekiem katra gada augusta pirmajā nedēļas nogalē! Jau sestdienas rīta, braucot uz pilsētu, mašīnu straume no Rīgas puses neapsīka, kas ļāva nojaust to, kas notiks pilsētā. Tajā brīdī sapratu, cik muļķīgi no manas puses bija domāt, ka gurķu un kartupeļu iegādi Ventspils tirgū varēšu savienot ar Pilsētas svētkiem.»

3.lpp.

Dzelzceļš Latvijā būs vienmēr

Pagājušajā nedēļā uz ikgadējo tikšanos ar Ventspils dzelzceļa mezgla darbiniekiem bija atbraucis valsts AS Latvijas dzelzceļš vadītājs Uģis Magonis. Uz tikšanos ar koncerna vadītāju atnāca tik daudz dzelzceļnieku, ka viņiem knapi pietika vietas Kultūras centra Mazajā zālē.

4.lpp.

Saudzēt vidi nav sarežģīti

Pēc Ventas Balss lasītāju ieteikumiem var spriest, ka cilvēki labprāt šķirotu atkritumus, taču ne vienmēr zina, kur un kā to darīt. Iepriekš rakstījām par nederīgo medikamentu un makulatūras nodošanas punktiem, šoreiz apkopota informācija par citiem atkritumu veidiem un to nodošanas punktiem Ventspilī.

Uzvar floristi no Vecumniekiem

Pilsētas svētku laikā Ostas ielas promenādi rotāja ziedu paklāji, kas tika veidoti starptautiskajā festivālā, kura devīze šogad bija Portus Winda jeb Ventspils osta, par godu tās 750 gadu jubilejai.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Iļjinam pasaules čempionāta sudrabs

Savu panākumiem pilno sezonu veiksmīgi turpina mūsu vadošais kanoe airētājs Dagnis Iļjins – Kanādā notikušajā pasaules U23 čempionātā viņš izcīnījis otro vietu 1000 metru distancē.

Izlasei pirmā pārbaude Slovēnijā

Gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram, Latvijas basketbola valstsvienība aizvadījusi pirmo pārbaudes turnīru tā mājvietā – Slovēnijā. Izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot divus zaudējumus, izlase ieguva trešo vietu četru vienību konkurencē.

Martužans – trešais stiprākais Latvijā

Ar smagām un karstām (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē) divu dienu sacensībām Ventspilī un Limbažos noslēdzies Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāts. Par šāgada čempionu tika kronēts Didzis Zariņš, kas tālākajās godalgotajās vietās atstāja divkārtējo valsts čempionu Arti Plivdu un Oskaru Martužanu.

7.lpp

Pirmo reizi rīko dragreisa sacensības

Ātruma un lielas motoru jaudas cienītājiem nedēļas nogalē bija iespēja baudīt dragreisa sacensības, kas pirmo reizi norisinājās Ventspils lidlaukā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: