No 9. – 11. augustam Ventspilī (Latvijā) norisināsies ceturtais starptautiskais Baltijas foto festivāls „Art Camp 2013”, kuram reģistrēties var vēl tikai šodien.

Jau ceturto reizi vienā no skaistākajām Latvijas pilsētām, Ventspilī pulcēsies maģiskās foto pasaules piekritēji no dažādām pasaules valstīm. Ar katru gadu pieaug dalībnieku un uzaicināto lektoru skaits, kas liecina par pasākuma augošo ietekmi, popularitāti un mērogu. Arī „Art Camp 2013” nebūs izņēmums. Lekcijas lasīs plaši pazīstami krievu fotogrāfi. Starp tiem ir I. Saharovs (Krievija), A. Ļapins (Ukraina), A. Voitenko (Ukraina), D. Mironovs (Krievija), G. Binde (Latvija), Sergejs Mihalenko (Baltkrievija), S. Petrova (Krievija).

 

Paralēli lekciju blokam par mākslas foto un „make-up”, norisināsies divu dienu seminārs īstiem profesionāļiem. To vadīs Igors Saharovs, viens no labākajiem Krievijas fotogrāfiem, vairākkārtējs starptautisko reklāmas foto konkursu uzvarētājs. Pazīstams kā fotogrāfs, kas spēj tikt galā ar jebkādas sarežģītības fotouzņēmumiem. 2004. gadā atklājis lielāko reklāmas studiju Sanktpēterburgā un dibinājis pats savu „Reklāmas foto skolu”. 1999. un 2005. gadā viņa darbi dažādās nominācijās atzīti par labākajiem starptautiskajā Maskavas reklāmas foto festivālā „Master”. 2005. gadā viņš kļuva par pirmo un vienīgo fotogrāfu Krievijā, kas ieguvis titulu „Kvalificēts Eiropas reklāmas fotogrāfs”.

 

„ArtCamp 2013” pasākumi norisināsies trīs vietās: mūsdienu kultūras centrā „Jūras vārti”, kur notiks lekcijas, Ventspils Augstskolas tūrisma viesnīcā un kempingā Piejūras kempingā 250 metrus no jūras, kur arī norisināsies tematiskie un izklaides pasākumi – foto klubu prezentācijas, konkursi ar balvām. Kā parasti, festivāla laikā būs gadatirgus ar precēm fotogrāfiem un vizāžistiem.

 

Atcerieties, „ArtCamp” sniedz iespēju ne tikai uzzināt daudz jauna un noderīga no atzītām fotogrāfijām, apmainoties ar profesionālo viedokli, bet arī iegūt daudz draugu no dažādām valstīm un labi atpūsties domubiedru kompānijā Baltijas jūras krastā. „ArtCamp” jautrie vakari ir tieši tas, kas nepieciešams pēc smagas darba dienas. Programmu vadīs Jeļena Tonova. Tas nozīmē, ka jūs gaida interesanti konkursi, jautra programma, labs humors un piepildīts vakars. Deju placī darbosies horeogrāfs un profesionāls dejotājs Deniss Tumakovs. Bet ar savu neatkārtojamo balsi Jūs priecēs un pārsteigs „Eirovīzijas 2013” fināliste Diāna Paško. Mūziku spēlēs superdīdžejs Jautrais (Бодрый), kas labi zina, kas vajadzīgs ballītei. Īsāk sakot, tas būs lieliski! Tāpēc neatlieciet reģistrāciju „ArtCamp 2013” uz pēdējo dienu!

 

Sīkāka informācija un reģistrācija: www.artcamp.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: