Sestdien, 3. augustā no plkst. 23 Reņķa dārzā tiek gaidīti visi ballēties gribētāji, lai labā kompānijā turpinātu svinēt pilsētas 723. dzimšanas dienu.

Šī gada Pilsētas svētku ballē gaidāmi patīkami pārsteigumi un intriģējošas atkalredzēšanās. Dejas vadīs un publiku izklaidēs leģendārās latviešu deju mūzikas grupas „100. Debija” solists Agris Semēvics, šobrīd populārā un klausītāju pieprasītā grupa „Otra puse”, kā arī viesi no saulainās Itālijas – grupa „Love Italy”.

 

Veiksmīgā un pieredzes bagātā grupa “Love Italy” balles apmeklētajiem piedāvās visā pasaulē zināmus itāļu popmūzikas un tradicionālās mūzikas hītus. Izskanēs Modugno, Al Bano, Ricchi & Poveri, Celentano, Pupo, Cutugno, Tozzi, Ramazzotti, kā arī citu autoru dziesmas no itāļu mūzikas zelta fonda.

 

Latvijas romantiskākā popmūzikas grupa „Otra Puse” ballētājus Ventspilī priecēs ar saviem populārākajiem skaņdarbiem - "Pēc lietus", "Vēstules", "Nakts vai Rīts", "Ave Pali"u.c. Savukārt, mūzikas producents Agris Semēvics, kurš pēc 12 gadus ilgas radošās pauzes atkal pievērsies muzikālajai daiļradei, runājot par savu atgriešanos stāsta: „Kopīgi ar pavadošās grupas mūziķiem, esam pilnībā sagatavojuši stundu garu programma, kurā summētas manas jaunās solo dziesmas un grupas „100. Debija” lielākie hiti, tajā skaitā „Sen jau viss” un „Man dimantu nav”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: