Līdz pirmdienas pēcpusdienai „The Tall Ship Races 2013” Ventspilī foto konkursam 45 autori iesniedza 309 fotogrāfijas, un ar pilsētas pašvaldības gādību visi arī tikuši pie balvām.

No 22. līdz 24. jūlijam, kad Ventspilī viesojās „The Tall Ship Races 2013” dalībnieki, ikvienam ventspilniekam un pilsētas apmeklētājam bija iespēja tos nofotografēt, savukārt iesniegt uzņemtās fotogrāfijas/video bija iespējams līdz š.g. 29.jūlija plkst. 13.00, augšupielādējot draugiem.lv Ventspils lapā izveidotajā albumā vai izplatot twitter.com, izmantojot atsauces birku (hashtag) #VentspilsRegate!

 

Sākotnēji tika ziņots, ka no iesniegtajām fotogrāfijām un video izlozēsim laimīgos, kas savā īpašumā iegūs: kādu no 10 Pludmales akvaparka apmeklējumiem divām personām (1,5h); kādu no 6 Sintētiskās ledus slidotavas apmeklējumiem divām personām; kādu no 10 braucieniem ar kuģīti „Hercogs Jēkabs” divām personām. Šobrīd balvu saraksts ir papildināts ar: vēl 10 Pludmales akvaparka apmeklējumiem divām personām (1,5h) un 9 Ventspils muzeja apmeklējuma kartēm divām personām,



Tādējādi balvas iegūs visi fotogrāfiju autori, kas dalījās ar savām burinieku un jahtu fotogrāfijām līdz š.g. 29.jūlija plkst. 13.00 iepriekš minētajos veidos.

 

Ir veikta izloze, un balvu sadalījums fotogrāfiju autoriem ir pieejams šeit. Par balvu saņemšanu konkursa organizatori sazināsies ar katru personīgi.

 

Atgādinām, ka no 22. līdz 24. jūlijam Ventspilī piestāja starptautiskās regates „The Tall Ship Races 2013” dalībnieki. Ventspils iedzīvotājiem un viesiem bija iespēja apskatīt kuģus, paviesoties uz tiem, aprunāties ar komandām un baudīt citus kuģu komandu un Ventspils pilsētas sagatavotos pārsteigumus.

 

Visas konkursā iesniegtās fotogrāfijas ir apskatāmas šeit.

Foto: Gunta Brencēna

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: