Ventspils pilsētas dome finansēs pansionāta un bērnu nama „Selga” sanitāro mezglu rekonstrukciju, trešā stāva iemītnieku istabiņu kosmētisko remontu, kā arī jaunu funkcionālo gultu iegādi, piešķirot šim mērķim pašvaldības budžeta līdzekļus 42 000 latu apmērā.

Sanitāro mezglu rekonstrukcijas plānojums paredz atsevišķu plašas dušas telpas izbūvi esošo divu dušu vietā. Remonta laikā nomainīs ventilāciju, durvis, apgaismojumu un izveidos jaunus kanalizācijas un ūdensapgādes pieslēgumus. Kosmētiskais remonts tiks veikts trešā stāva klientu istabās un gaitenī.

 

Rekonstrukcijas un kosmētiskā remonta rezultātā tiks radīta atbilstoša vide pansionāta iemītniekiem, uzlabojot viņu dzīves kvalitāti, tā nodrošinot vides pieejamību personām ar kustību traucējumiem, kā arī tiks iegūta labiekārtota, vizuāli baudāma, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām pieejama dzīves telpa.

 

Četras jaunās funkcionālās gultas paredzētas intensīvās aprūpes nodaļā gulošo klientu aprūpei. Regulējamas trīs daļu funkcionālās gultas paredzētas īpaši smagu slimnieku kopšanai. Funkcionālās gultas ir speciāli veidotas cilvēkiem ar kustību traucējumiem un invaliditāti. Tās nodrošina iespēju mainīt gultas stāvokli (pacelt un nolaist visu gultu, pacelt un nolaist muguras atbalsta daļu, kāju atbalsta daļu), kā arī atvieglo darbu slimnieku kopējiem.

Jaunās gultas palīdzēs nodrošināt pēc iespējas kvalitatīvāku sociālās aprūpes un rehabilitācijas norisi, uzlabos iemītnieku pašsajūtu un atveseļošanās procesu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: