Ventspils Digitālajā centrā 25. jūlijā pulcējās 22 pārstāvji no dažādām iestādēm un uzņēmumiem, lai nepilnas stundas laikā noklausītos prezentācijas par interaktīvo ekrānu izmantošanu. Tas nozīmē, ka jau tuvākajā laikā uz ekrāniem redzamā informācija tiks papildināta.

Seminārā tika pārstāvēti gan uzņēmumi, piemēram, SIA „Jāņa Rozes grāmatnīca” un SIA „Advailo”, gan pašvaldības iestādes, piemēram, Ventspils muzejs un Ventspils bibliotēka, gan arī valsts institūcijas: Latvijas Republikas uzņēmumu reģistrs, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra, Latvijas Valsts arhīvs, u.c. Visu iestāžu un uzņēmumu pārstāvjiem seminārā bija iespējams uzdot dažādus jautājumus, kā arī paust ieteikumus interaktīvo ekrānu pārvaldības programmas SEED darbības uzlabošanai.

 

Semināra laikā uzstājās divi lektori – SEED projekta koordinatore Vita Vītola un SEED tehniskais eksperts Māris Upenieks, kuri aicināja klātesošos izmantot interaktīvo ekrānu piedāvātās iespējas un publicēt tajos dažāda veida informatīvos materiālus par e-pakalpojumiem. Visiem dalībniekiem, kā arī to iestāžu pārstāvjiem, kuri nevarēja ierasties uz šodienas semināru, būs iespējams apmeklēt SEED informatīvo dienu arī 29. jūlijā Ventspils Digitālajā centrā un saņemt individuālās konsultācijas no plkst. 13:00 – 17:00. Neskaidrību gadījumā iestādēm ir iespējams sazināties ar Ventspils Digitālā centra SEED pārstāvjiem, rakstot uz e-pastu seed@ventspils.lv.

 

SEED ir projekts, kuru līdzfinansē Eiropas Komisija, lai palīdzētu iedzīvotājiem apzināties, kas ir e-pārvalde un kādu labumu tā sniedz. Projekts darbojas jau ilgāk kā gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs”.

 

Vairāk informācijas par SEED projektu var atrast mājaslapā www.seed-project.eu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: