Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Novēl veiksmi sportistiem

Jau rīt Ventspilī sāksies Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes pirmās sacensības. Mūsu pilsētas sportistiem veiksmi novēlēja pilsētas mērs Aivars Lembergs.

Vasarīga rosība Briežu dārzā

Pavasaris un vasaras sākums Briežu dārzā ir lielu pārmaiņu laiks, kas nāk kopā ar svītrainiem mežacūku un garkājainiem, spriganiem briežu mazuļiem.

 

2.lpp. Viedoklis: «Uzvelt citam savu vainu», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Jeļena Naruševiča.

«Lai nebūtu jāpilda iedzīvotājiem reiz dotie solījumi, uzņēmums «Ventspils nafta» termināls (VNT) izdomā arvien jaunas un jaunas atrunas. Vārdos VNT jau sen pauž savu gatavību, vēlmi un iespējas uzstādīt naftas muliņā naftas produktu tvaiku savākšanas un utilizācijas iekārtu, kas atrisinātu smaku problēmu pilsētā. Taču īstenot šo cēlo mērķi uzņēmumam, tāpat kā sliktam dejotājam, visu laiku kaut kas traucē.»

3.lpp.

Lauksaimniecības zemes vērtība atkal pieaug

Valdība apstiprinājusi paaugstināto kadastrālo vērtību bāzi 2014. gadam. Pilsētnieku nekustamo īpašumu nodokļu maksājumos būtiskas izmaiņas nākamgad nav gaidāmas, taču lauku zemju īpašniekiem zemes nodoklis atkal pieaugs, liecina Valsts zemes dienesta publiskotā informācija.

VNT cenšas izvairīties no atbildības

Pēc Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra Aleksandra Antonova vizītes Ventspilī un viņa dotā solījuma izvirzīt bargākas prasības vides piesārņojošajiem uzņēmumiem, «Ventspils nafta» termināls nācis klajā ar paziņojumu, kurā cenšas noņemt no sevis atbildību par smakām un ventspilnieku dzīves kvalitātes pasliktināšanos.

4.lpp.

Leitis izcīna bronzu Koknesē

Koknesē norisinājās Siltums Jums Latvijas spēkavīru šāgada čempionāta otrais posms, kurā labāko rezultātu no mūsējiem sasniedza pieredzējušais Mareks Leitis. Viņš kāpa uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena, bet jaunais ugālnieks Oskars Martužans ieguva piekto vietu.

Rodeo neveiksmju pilns trešais posms

Šīs sezonas Latvijas motokrosa čempionāta trešo posmu ar ne tām labākajām atmiņām atcerēsies mūsu motokluba Rodeo braucēji, jo tajā smagu un ļoti traumatisku kritienu piedzīvoja komandas vadītājs Arvis Sanders, kuram tādējādi šī sezona jau ir beigusies.

5.lpp.

Jūras akmentiņi no konkursiem atgriežas ar panākumiem

Pagājušās nedēļas nogalē popgrupa Jūras akmentiņi (vadītāja Lūcija Boitmane) piedalījās Latvijas novadu bērnu un jauniešu vokālistu konkursā Talsi uzdod toni, kas norisinājās jau 4. reizi pēc kārtas.

Sintētiskajā slidotavā rīko diskotēkas

Jau pāris nedēļu Piedzīvojumu parka apmeklētājiem pieejama mākslīgā ledus slidotava. Turpmāk tajā regulāri notiks diskotēkas.

Skolēni strādās arī novadā

Nu jau otro gadu Ventspils novada pašvaldība ir paredzējusi finansējumu skolēnu nodarbinātībai vasarā.

6.lpp.-7.lpp. Dome informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: