Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Mūsdienīgi apstākļi pacientiem un darbiniekiem

Kaut darbojas tikai nedaudz ilgāk par mēnesi, jaunā poliklīnika jau sekmīgi iekļāvusies ventspilnieku veselības aprūpes sistēmā. Šķiet, ka ēka Raiņa un Andreja ielas krustojumā te atradusies vienmēr.

Bērniem atkal būs skaistas izrādes

Teātra namā Jūras vārti parakstīts trīspusējs vienošanās protokols starp pilsētas domi, SIA Kurzemes filharmonija un Leļļu teātri. Mākslinieciskais kolektīvs Ventspilī katru gadu rādīs četras izrādes.

2.lpp. Viedoklis: „Neriskē!”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«KNAB plāno kampaņu, brīdinot iedzīvotājus, kas viņiem draud, ja tie uzpirks ārstus. Televīzijā plānots demonstrēt videoklipu, ārstniecības iestādēs un citās publiskās vietās izvietot plakātus, kurā būs attēlots pacients, kurš ārstam sniedz aploksni ar naudu, taču ārsts naudu atraida, norādīdams, ka par pakalpojumu jau ir samaksāts.»

3.lpp.

KNAB maksās Lembergam

Tiesa piespriedusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam atlīdzināt morālo kaitējumu Aigaram Lembergam par nepatiesas, godu un cieņu aizskarošas informācijas izplatīšanu tā dēvētajā Grinberga lietā. Lembergs ir gandarīts par spriedumu.

Dosi kukuli ārstam – būsi noziedznieks

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ar agresīvu sociālo kampaņu strostēs pacientus un ārstus, draudot, ka vienā cietuma kamerā nonāks abi, ja atļausies dot un ņem kukuļus, kā arī pateicības dāvanas.

4.lpp. Novadā. Remontēs skolas un pagastu pārvaldes

Novada dome dažādiem remontdarbiem šogad paredzējusi izlietot Ls 248 824. Lauvas tiesu no šīs summas pašvaldība ieguldīs izglītības iestādēs un komunālās saimniecības jomā.

Pašvaldība pieliek pie algas

Šomēnes lielākā daļa novada pašvaldībā nodarbināto saņēmuši lielāku algu nekā iepriekš. Algas pieaugums aprēķināts ap 480 pašvaldībā strādājošo.

Par elektrību būs jāmaksā pašiem

Ls 16 500 no remontdarbiem paredzētās naudas novada dome rezervējusi elektroapgādes sistēmas pārbūvei Vārves pagasta Zūru ciemā.

5.lpp. Tūrisms. Atpūsties Ventspilī – tas ir vienkārši fantastiski!

Lielākā daļa tūristu, kas reiz pabijuši Ventspilī, grib šeit atgriezties vēlreiz, turklāt iesaka to darīt arī radiem un draugiem, liecina socioloģisko aptauju rezultāti. Tūristi no Lietuvas iemīļojuši mūsu pilsētu ne tikai vasarā, bet arī ziemā.

Reklamēs tūrismu Tallinā

Šajā nedēļas nogalē ikgadējo tūrisma gadatirgu rīkošanas stafeti pārņems Tallina, kur notiks tradicionālā Baltijas izstāde Tourest 2013. Ventspili šajā izstādē pārstāvēs Tūrisma informācijas centra darbinieki.

Veiksmīga mājaslapa – ieguvums pilsētai

Izvēloties ceļojuma maršrutu atvaļinājumā, vispirms meklējam ziņas internetā. Informācija sameklētajās mājaslapās bieži vien nosaka brauciena galamērķi.

6.lpp. Sports. Futbolisti divreiz pieveic Lietuvas Bangu

FK Ventspils futbolisti aizvadījuši divas pārbaudes spēles, izbraukumā Lietuvā abas reizes pieveicot pagājušās sezonas Lietuvas sesto spēcīgāko komandu – Bangu. Turklāt abas spēles tika aizvadītas uz atklātā laukuma īstos ziemas apstākļos.

Rubenim pirmā stafete šosezon

Ar ne pārāk sekmīgu sniegumu Pasaules kausa izcīņas astotā posma sacensībās kamaniņu sportā, kas notika Leikplesidā (ASV), izcēlies Mārtiņš Rubenis, kas šosezon pirmo reizi startēja arī komandu stafetē.

Pārtrūkst VK Ventspils 12 uzvaru sērija

Līdz šim pirmo un vienīgo zaudējumu Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā VK Ventspils volejbolisti bija piedzīvojuši pagājušā gada 25. oktobrī. Pēc tam viņi bija uzsākuši iespaidīgu uzvaru sēriju (12), kas diemžēl pārtrūka 14. kārtas spēlē Aizputē, kur uzvaru ar 3:1 svinēja mājinieki.

7.lpp.

Palīdzības vietā saņem rēķinu

Pensionēts jūrnieks nevēlas maksāt privātfirmai 20 latus par Gada ienākumu deklarācijas aizpildīšanu, jo dokumentā bijusi kļūda. Savukārt uzņēmums uzskata, ka darbs ir padarīts un nauda jāmaksā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: