Jau otro gadu Ventspils Augsto tehnoloģiju parks sadarbībā ar IdeaHouse aicina Kurzemes uzņēmumus pieteikties Kurzemē ražoto produktu izstādei „Elementi 2013”.

Tā ir unikāla iespēja ražotājiem divu nedēļu garumā veicināt sava produkta plašāku atpazīstamību gan dažādās Kurzemes pilsētās, kur tiks izvietotas oriģinālas plakātu ekspozīcijas, gan pulcēt skatītāju simpātijas interneta vietnē www.kurzemerazo.lv.

 

Minētajā vietnē ikviens interesents kampaņas laikā, kas norisināsies februāra beigās un marta sākumā, varēs nobalsot par, viņaprāt, visinteresantāko, visinovatīvāko, visradošāko, visskaistāko, visgaršīgāko, visnoderīgāko, vispraktiskāko un vienkārši vislabāko Kurzemē radīto produktu. Uzņēmums, kas kampaņas laikā būs ieguvis vislielāko balsu skaitu, saņems arī organizatoru sarūpētu pārsteiguma balvu. Pagājušā gada pieredze, kad par produktiem pavisam tika atdotas 24205 balsis, apliecina, ka kurzemnieki un visi Latvijas iedzīvotāji ir īsteni savējo fani un atbalstītāji.

 

Iepazīties ar šī gada izstādes dalībniekiem un nobalsot par savu favorītu varēs arī uz vietas Ventspilī, Talsos, Kuldīgā, Saldū un Liepājā tirdzniecības centros Rimi.

 

Arī Evita Jansone, SIA „MWF” vadītāja un pagājuša gada 1. vietas ieguvēja, aicina Kurzemes uzņēmumus sarosīties un izmantot izstādes piedāvātās iespējas: „Varu droši apgalvot, ka dalība izstādē pozitīvi ietekmēja gan krēsliņa-rotaļlietas Pally, gan paša uzņēmuma atpazīstamību. Pateicoties izstādei un izmantojot tās sniegtos resursus, bija iespēja aktīvi popularizēt savu ražojumu sociālajos tīklos un medijos. Parādījāmies daudzos medijos, vairākas svarīgas publikācijas nacionālā un reģionālā līmenī nodrošināja izstādes organizatori. Tas ļaus ne tikai veicināt produkta atpazīstamību, bet gūt arī pašiem vērtīgu pieredzi šāda veida mārketinga kampaņās.”

 

Tāpēc visi Kurzemes uzņēmumi aicināti dalīties savos sasniegumos un popularizēt savu produktu, pieteikties dalībai izstādē, sūtot vēstuli uz e-pastu madara.grinvalde@vatp.lv. Konkursa nolikums ir tapšanas stadijā, tāpēc aicinām sekot līdzi www.kurzemerazo.lv aktualitātēm. Izstādes mājas lapā pieejama arī dalībnieku pieteikuma forma.

 

Projektu atbalsta Ventspils pilsētas dome, Ventspils brīvostas pārvalde, Talsu novada dome, Kuldīgas novada dome. Projektu organizē Ventspils Augsto tehnoloģiju parks un uzņēmums IdeaHouse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: