Latvijā drošāko autoparku kopvērtējuma topa pirmajā vietā ierindojas SIA "British American Tobacco Latvia", savukārt SIA "Ventspils reiss" ierindojās topa otrajā vietā un vienlaikus atzīta arī par drošāko pasažieru pārvadātāju.

Drošāko autoparku Latvijā topa trešajā vietā ierindojas SIA "AGA", ceturtajā - SIA "Jelgavas autobusu parks", piektajā - SIA "Tukuma auto", sestajā - SIA "EnergRemonts Rīga", septītajā - SIA "Rialtrans", astotajā - pasažieru pārvadātājs AS "CATA", devītajā - SIA "M Sped", desmitajā - SIA "SilJa".

 

Lai noteiktu uzvarētāju, uzņēmumu vērtēšana norisinājās divās kārtās. Pirmajā kārtā tika izsludināta pretendentu pieteikšanās, un, iepazīstoties ar pieteikumu anketām, tika atlasīti kandidāti otrajai konkursa kārtai. Otrajā kārtā žūrijas eksperti klātienē viesojās uzņēmumos, lai uzzinātu un ar speciāli izstrādātas padziļinātas anketas palīdzību izvērtētu katra konkursanta autoparku, tā izpratni par riskiem, rīcību un pārvaldības prasmes. Konkursa uzvarētāji tika noteikti, ņemot vērā gan pirmās kārtas, gan otrās kārtas rezultātus.

 

Konkurss "Drošākais uzņēmuma autoparks" 2012./2013. gadā notiek pirmo reizi, un to rīko apdrošināšanas AS "Balta", Latvijas Darba devēju konfederācija un "Drošas braukšanas skola". Konkursa mērķis ir noskaidrot Latvijas uzņēmumus, kuros vissekmīgāk tiek veikta uzņēmumu autoparku pārvaldīšana, kā arī palīdzēt uzņēmumiem izvērtēt iespējamos riskus, kas saistīti ar uzņēmuma autoparka pārvaldīšanu un sniegt padomus tā efektīvākā un drošākā pārvaldīšanā.

 

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: