Par aizvadītā gada Eiropas labāko skeitbordistu pagājušajā nedēļā Berlīnē īpašā balvu pasniegšanas ceremonijā "Bright European Skateboard Awards 2013” nosaukts ventspilnieks Madars Apse.

Ventspilnieks Madars Apse ar saviem starptautiskajiem sasniegumiem ir pazīstams jau no 2005. gada, kad Simple Session sacensībās izcīnīja otro vietu starp pasaulslaveniem skeiteriem. Kopš tā laika Madars savu dzīvi ir nopietni saistījis ar skeitbordu, kam arī pielāgojis mācības skeitborda mekā Barselonā.

Eiropas skeitborda gada balvas ceremonijā Madars Apse ieguva divus titulus: „Kingpin Eiropas gada skeitbordists” un „Kingpin lasītāju izvēle”, aiz sevi atstājot neskaitāmas skeitborda leģendas.

„Uz pasākumu nebiju, bet biju uzfilmējis pateicības video, kuru viņi kinoteātrī arī noskatījās. Pats esmu ļoti priecīgs, jo, nākot no Latvijas, nav viegli tikt uz Eiropas scēnas. Vajag daudz atbalstītāju, lielu motivāciju un labu apstākļu sakritību. Paldies Dievam, man viss pakārtojās kā nākas! Laikam jūtos priecīgs, bet gribētos teikt arī tīri vienaldzīgs, jo es tikai daru to, ko daru, un turpinu skeitot savam un citu priekam!”, raksta Madars.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: